Riskfritt spelbörsen

Spela riskfritt på SHL mötet mellan Skellefteå – Djurgården

På torsdag 31/10 tar Skellefteå emot Djurgården i Skellefteå Kraft Arena kl:19:00. En drabbning som på förhand vittnar om en jämn match.

  • Djurgården har vunnit andra perioden i tre av de fyra senaste bortamatcherna. Då har de mött lag som Leksand och Luleå. Vi tippar att de även vinner andra perioden borta mot Skellefteå. Vi lägger spelet hos Unibet till oddset 2.95.
  • Två lag som har haft en del tunga matcher på sistone, men där Skellefteå ska vara det bättre laget även om de tre senaste resultaten visar något annat. Vi tippar ändå att det är här Skellefteå kommer tillbaka och vinner. spelet hämtar vi hos Betsson till oddset 2.22.
  • I de fem senaste mötena mellan lagen har det slutat med över 4.5 gjorda mål i tre av mötena. Vi tippar efter historiken här. Plus att båda lagens senaste fem matcher har varit ganska målrika. Spelet lägger vi hos 888Sport till oddset 1.74

Riskfritt spelbörsen

Skapa ett konto hos Betfair idag för att samtidigt få ett riskfritt spel på 450 kr!

  1. Skapa ditt konto hos Betfair

För att på enklast möjliga vis skapa ett konto hos Betfair kan du antingen klicka på bilden ovan eller klicka här!

  • Gör din första insättning

För att kunna ta del av det riskfria spelet mellan Skellefteå och Djurgården är minsta insättningen på 450 kr.

  • Lägg spelet på det laget du tippar kommer att vinna

Använd dina 450 kr som du satte in för att placera ditt spel på Skellefteå eller Djurgården

  • Vinner du får du en omsättningsfri vinst

Om du vinner sätts den omsättningsfria vinsten in på ditt konto.

  • Förlora och få tillbaka insatsen

Skulle du förlora ditt spel sätts dina satsade 450 kr tillbaka på ditt spelkonto utan omsättningskrav.

Skellefteå med tre raka förluster

Inför mötet med Djurgården hemma har Skellefteå inte lyckats vinna på tre raka matcher. Men de har i dessa tre matcher mött riktigt bra motstånd. Första förlustmatchen kom mot Rögle borta med 3-0, och trots att Rögle börjat svikta lite i de senaste matcherna är de fortfarande ett topplag på tredjeplats. Andra förlusten kom mot Luleå i Norrlandsderbyt, denna gång med uddamålsförlusten 2-3 hemma. I den tredje raka förlusten mötte de serieledarna Frölunda i Scandinavium och åkte på en riktigt tung smäll efter att de förlorade med 5-1. Men innan alla dessa förluster kom på löpande band hade de slagit Djurgården borta med 1-3.

Skellefteå har trots förlusterna spelat bra, men inte fått med sig resultaten. Laget har en bra trupp med flera kvalitativa spelare som producerar bra med poäng. Främst trion Andreas Wingerli – Oscar Möller – Joakim Lindström av lagets forwards. På backplats har de Philip Broberg som är ett framtida namn för NHL. Han draftades nämligen i första rundan av årets NHL-draft som nummer 8 totalt av Edmonton Oilers. Antagligen får de behålla honom denna säsong för att släppa honom till NHL nästa år.

Ett Djurgården med sviktande form

Djurgården lyckades vinna matchen mot Oskarshamn på övertid till slut. En vinst som inte var särskilt övertygande, men de fick med sig 2 poäng. Om de ska klättra i tabellen är det mot såna här lag de måste vinna (Oskarshamn har en vinst på de senaste fem matcherna). Djurgården spelade desto bättre mot Frölunda hemma och lyckades ta åtminstone ett poäng av serieledarna när de förlorade på övertid. Leksand fick sig en rejäl smäll hemma när Djurgården fullkomligt krossade dalalaget med 0-4. Väldigt spretiga resultat då det är svårt att veta var vi har Djurgården denna säsong.

Djurgårdens förstekeeper Niklas Svedberg som hade en del problem med att släppa ifrån sig lätta returer har börjat fått bättre ordning på spelet när han nu ligger på det övertygande snittet 2.18 insläppta mål per match. Backen Sebastian Strandberg öser in poäng och är en av de backarna i ligan som har flest poäng med sina 10 assist. I anfallet ser det desto tyngre ut, Michael Haga fortsätter att plocka poäng och är nu uppe i 11 poäng på 14 matcher. Annars är det ganska skralt där bakom med Patrik Berglund och Niclas Bergfors som bästa poängplockare. Om Djurgården ska klättra måste det produceras mer. För tillfället ser det väldigt svalt ut.

Våran analys av resultatet

Oddset 2.22 hos Betsson på att Skellefteå vinner matchen känns väldigt generöst. Skellefteå är ett mycket bättre lag än vad Djurgården är och med fördel av hemmaplan plus att de vann senaste mötet borta mot Djurgården känns det spikat för hemmavinst här. Även om Skellefteå har dragit på sig tre raka förluster har det varit mot lag som ligger i toppen av tabellen. Djurgården är inget topplag. De är snarare ett lag som har haft problem att få ihop poängen i de senaste matcherna. Vi tippar därför klar hemmaseger för Skellefteå.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.