Speedybet logo
100% upp till 100 kr
40x minst 1.80
 Tid för uttag: Oerhört smärtfritt
Har Svensk Spellicens!

Speedybet Recension

Speedybet är som man hör på namnet ett väldigt snabbt kasino. Hos Speedybet bettar du genom legitimering med e-legitimation. Alla transaktioner görs med Trustly vilket gör uttag väldigt enkla. Hos Speedybet finner du ett fantastiskt utbud av sportbetting då detta är något som bolaget har lagt stort fokus på. Du som sportbettare kommer trivas hos Speedybet!

Odds och marknader hos Speedybet

Speedybet har satsat väldigt mycket på att erbjuda en sportstbook med ett fantastiskt utbud och detta har de lyckats med. Utbudet hos Speedybet kommer få dig som sportsbettare att trivas mycket bra. Fokuset hos Speedybet ligger på fotboll, vilken är väldigt normalt då det är den största sporten i världen, men även om du inte är intresserad av fotboll kommer du finna massor av marknader på andra sporter. Varesig du intresserar dig i Badminton, Ishockey eller någon annan sport, så har Speedybet utbudet. Hos Speedybet finner du marknader och höga odds på drygt 20 sporter!

Inom svensk fotboll finner du en rad marknader både på Superettan och Allsvenskan. Bland annat erbjuder Speedybet odds på målskytt i både Superettan och Allsvenskan, något som är relativt ovanligt. Om du är intresserad av svensk fotboll är Speedybet perfekt för dig!

Speedybet sportsbook

Live betting hos Speedybet

Gillar du att livebetta? Då är Speedybet rätt spelbolag för dig! Hos Speedybet finner du massor av liveodds på matcher från hela världen. Allt från ligor i Asien till Uefa Champions League. Speedybet har jobbat hårt för att kunna erbjuda ett fantastiskt utbud av livebetting och detta har de verkligen lyckats med. Allt från antal hörnor till vem som blir nästa målskytt till olika asian handikapp finner du hos Speedybet.

Välkomstbonusen hos Speedybet

Speedybet har sett till att välkomna sina kunder varmt. Som ny spelare får du en fin välkomstbonus i sport. Du får 100% upp till 100 SEK med ett omsättningskrav på x8 och minsta odds 1,80 för att omsätta bonusen.

Betta med enkel registrering hos Speedybet – Uttag utan krångel!

Hos Speedybet bettar du genom e-legitimation. Du legitimerar dig med hjälp av e-legitimation istället för att genomföra långa registreringar med olika jobbiga verifieringar. Du behöver inte heller uppge några uppgifter som mail, telefonnummer och address. Med Speedybet slipper du onödiga reklamutskick och annan onödig marknadsföring som bara stör.

Alla transaktioner med Speedybet görs genom Trustly som är en av Sveriges bästa betaltjänster. Med hjälp av Trustly och legitimering med e-legitimation får du dina uttag genomförda inom fem minuter. Du slipper också långa verifieringar då du endast legitimerar dig med e-legitimation. Hos andra spelbolag där du måste registrera dig måste du oftast vänta flera dagar på att få din verifiering genomförd. I verifieringen måste du skicka in massor av dokument såsom bild på pass och bild på ditt kreditkort, detta slipper du med Speedybet, uttag tar alltid under fem minuter!

Ansvarsfullt spelande hos Speedybet

Vi på Bettingsidor värnar om ansvarsfullt spelande och det är viktigt för oss att spelbolagen vi samarbetar med har samma uppfattning som oss. Spelmissbruk är något som kan drabba alla och det är viktigt att spelbolagen tar ett stort ansvar. Speedybet är ett av spelbolagen som tar ett väldigt stort ansvar gällande ansvarsfullt spelande. Speedybet har koll på sina spelare och rycker in när de märker att någon visar tecken på spelmissbruk. Du som spelare kan även sätta upp en spelgräns, som begränsar hur mycket du kan spela för under en viss period. Detta är något som vi på Bettingsidor verkligen förespråkar. Vill du veta mer om spelgräns hos Speedybet kan du kontakta deras live chat som alltid kan svara på frågor gällande ansvarsfullt spelande.

Kundtjänst och support hos Speedybet

När du stöter på problem hos Speedybet, något som sällan händer, så kan du alltid vända dig till deras väldigt hjälpsamma support team. Om du vill få snabb hjälp så har de en live chat på svenska som har öppet varje dag från 9:00 till 24:00 svensk tid. Du kan även maila in din fråga till Speedybet, då får du vanligtvis svar inom 24 timmar.

Speedybet har satsat på att erbjuda ett fantastiskt support team till alla sina kunder. Speedybet har verkligen lyckats med detta och om du någon gång skulle behöva hjälp så finns Speedybets support team där för dig.