Leovegas sport

LeoVegas

LeoVegas – det kungliga spelbolaget

Frank Andersson var den stora vinnaren som i sin gren brottning tog flera guld under sin aktiva karriär. Han gav begreppet vinnare ett ansikte. Så när Leovegas ville promota sin egna hemsida så var det inga tveksamheter om vem som skulle vara spelbolagets ansikte utåt. LeoVegas har nu på allvar tagit klivet in på odds och betting. Du kan ta del av ett stort utbud på sporter från alla världens hörn och kanter. Allt på en plattform som tillhör marknadens snabbaste och enklaste att använda. LeoVegas är  idag en av världens största spelbolag och kommer förmodligen att fortsätta växa ännu mer. Här kan du förvänta dig odds, kundtjänst, bonusar och design i världsklass.

I spelbolagets logga hittar du ett vackert lejon. Som symbol är det väldigt talande eftersom LeoVegas verkligen är en gigant och härskare bland många bettingsajter. Licensen och företaget finns på Malta vilket innebär att alla dina vinster är skattefria.

Oddsutbud och marknader hos LeoVegas

LeoVegas är som tidigare nämnt en av branschens allra största och det har man blivit tack vare att man har ett utbud som få i världen kan matcha. Här kan du alltid hitta en sport som passar just dig och dina behov. Som hos många andra spelbolag ligger största fokusen på fotboll eftersom det är den största sporten i världen. Där kan du spela på de största ligorna och turneringarna som Premier League, Champions League och internationella mästerskap.  Det som är bra med leovegas är att man på kort tid har blivit så stora, samtidigt som utbudet ökat så har man gjort det möjligt för sina kunder att betta på de lite lägre ligorna i seriesystemet. Därför kan du exempelvis tippa ditt lokala fotbollslag om du vill det. Skulle vara en spelare som är uppvuxen i Helsingborg eller någon annan stad som helt tappat tron på att vinna så finns det så många andra sporter. Exempelvis  Amerikansk fotboll, Tennis, Ishockey, Schack och mycket mycket mer.

Många marknader ger större variation

Du kan spela på marknader som 1×2, moneyline, rätt resultat, över/under, handikappspel och mycket mer. Variationen är stor och varje match erbjuder i princip 100 olika marknader som du kan spela på.

Är du en person som går runt hemma om dagarna å tycker allt är grått å trist å istället vill ha riktig action i livet så är live betting verkligen något för dig. Då spelar du live på pågående matcher och det är nästan en obeskrivlig känsla när du ser ditt bet sitta mitt under en pågående match. Betta på nästa målskytt, vilket lag som gör nästa mål, nästa hörna och massor av andra alternativ, det är du som sätter gränsen. LeoVegas erbjuder nya matcher och turneringar varje dag för live betting och det är en stor del till att spelbolaget blivit så älskat.

Kampanjer hos LeoVegas

Som om detta inte vore nog så har LeoVegas enormt bra utbud av olika kampanjer och erbjudanden. det finns alltid riktigt fina erbjudanden som gör att din upplevelse stiger ytterligare. Beroende på vilken tid på året så varierar kampanjerna rätt rejält. Inför större matcher eller ligastarter finns det alltid en bonus eller odds boost som kan bli din. Förutom riskfria spel, boostade vinster, tävlingar och lotterier finns det även ett riktigt fint lojalitetsprogram för de mest trogna kunderna. Med LeoVegas VIP får du bäst service, extra spänning och kungliga erbjudanden.

Roliga kampanjer är standard hos bettingsidan

Leovegas älskar sina spelare och vill göra allt för att kärleken ska vara ömsesidig. Därför skickas det även ut en hel del bonusar och kampanjer till befintliga kunder via sms och mail. De är dolda för icke-medlemmar så vi rekommenderar att du håller utkik på dina enheter så du inte missar en kampanj du vill ha.

leovegas kampanjer

Sportbonus, villkor och omsättningskrav hos LeoVegas

Som ny kund hos LeoVegas kan du ta del av riktigt bra bonusar. för att du ska känna dig så välkommen som det bara går dubblar man den första insättningen upp till 1000 kr. Så för att få ut så mycket som möjligt av bonusen krävs en insättning på 1000 kr som ger dig 2000 kr att spela för. En rejäl skjuts i kassan helt enkelt. När du tagit del av en bonus har du även accepterat reglerna och villkoren som är satta för bonusen. Här nedan kan du läsa mer om dessa. Bonusen måste omsättas fem gånger innan ett uttag kan göras.

  • Registrera ett nytt konto hos LeoVegas
  • Få 100% insättningsbonus upp till 1000 kr
  • Oddset måste vara 1.50 eller högre för att matcha omsättningskraven
  • Denna bonus kan ej kombineras med något annat erbjudande

Som ni ser är det riktigt bra och rättvisa omsättningskrav. Men det roliga slutar inte riktigt där. Som spelare hos LeoVegas kommer du att kunna ta del av roliga kampanjer och utmaningar, framförallt i samband med stora sportevenemang. Så det är en klar fördel att ständigt vara inne på leovegas så att du inte missar någon kampanj eller bonus.

Kundtjänst och support hos LeoVegas

Skulle du ha några frågor eller stöta på problem så kan du alltid kontakta supporten hos LeoVegas. Supporten är bland den bästa som finns i hela spelbranschen och man har verkligen satsat på att spelarna ska ha det så bra som möjligt. Om du är den som vill ha ett snabbt svar utan att behöva vänta så gör du det bäst genom att skriva i livechatten. där får du ett trevligt bemötande och ofta kan de hjälpa dig med precis allt som rör ditt spelande.

Om du inte är så van vid att skriva på tangenterna eller hellre vill prata med en person via telefon så går det också utmärkt. Här finns en extremt bra telefonlinje och supporten är otroligt trevliga och tillmötesgående. Om det skulle vara så att du har en stor fråga som kräver mycket text och som inte är så brådskande så går det utmärkt att skicka ett mejl till dem. Om du gör det så får du ofta ett välutvecklat och informativt svar tillbaka vilket gör att du kan känna dig trygg när du spelar.

De har öppet 24 timmar om dygnet under årets alla dagar och är givetvis svensktalande. Du når kundtjänsten via live chatt, telefon eller e-post. Smidigast är det att använda sig via chatten, där får du ett snabbt och informativt svar. Men oavsett vad du väljer så kommer du bli hur nöjd som helst.

Kundtjänst den avgörande faktorn när många väljer spelbolag

Det spelar ingen roll vad frågorna handlar om, det kan vara frågor om din bonus, omsättningskrav, insättningsmetoder och så vidare. Alla frågor är välkomna och du som spelare tas givetvis på största allvar.

LeoVegas i mobilen

Nu kommer vi till en punkt som Leovegas har satsat hårt på, nämligen att spela via mobiltelefonen. Här är Leovegas otroligt duktiga och har gjort att man fått ta emot flera utmärkelser. Så när ni laddar ner deras applikation för att oddsa via mobilen kan ni räkna med en felfri app. Med appen blir det spelande betydligt mer flexibelt och du behöver inte släpa runt på en dator för att få tillgång till alla världens matcher. Appen finns där appar finns och om du mot förmodan inte skulle föredra att spela via en app kan du bara fylla i adressen i din mobila webbläsare. så grattis till er som är trötta på att stå i kassakön, på bussen osv. Nu är det slut på tråkiga stunder i livet.

leovegas odds

Den är snygg, allting laddar snabbt och allt utbud du hittar på datorn finns med. Det är perfekt om du vill spela när du befinner dig live på matchen eller helt enkelt inte har tillgång till dator. Mobilversionen är tillgänglig med iPhone, Android och övriga operatörer. Så oavsett vad du har för smartphone så finns det alltig läge att bli en vinnare!

Därför är LeoVegas ett bra val

När du går in på hemsidan så möts du av en grymt snygg förstasida. Sedermera har man en grymt snabb plattform som är riktigt enkel och smidig att använda. Det blir roligare att spela och hela upplevelsen känns väldigt proffsig när du spelar. Dessutom erbjuder de en grym bonus för nya spelare. 100% upp till 1000 kr kanske inte låter som en bonus utöver det vanliga men omsättningskraven är några av de lägsta på marknaden vilket gör att du som spelare kan drömma dig bort mot miljonerna.

Växer snabbare än en lejonunge

Leo Vegas jobbar hela tiden för att förbättras och det är ett växande företag, därför kan du som spelare alltid känna dig trygg och säker när du spelar. Fördelarna är helt enkelt många och likaså är möjligheterna. Hos Leovegas är det enbart du själv som sätter gränsen.

Avslutningsvis hos LeoVegas

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men nu är väntan över och Leo Vegas har äntligen tagit sig in på bettingmarknaden. Med en orange och stilren design, lättnavigerad plattform, sköna bonusar och kampanjer samt en underbar kundtjänst borde ditt nästa bettingval vara LeoVegas. Så gillar du att betta så är tiden inne för att fullkomligt krossa marknaden.

Som ny kund får du dessutom ta del av den gedigna välkomstbonusen upp till 1000 kr. Därför bör du skapa ett konto och testa ifall lejonet är något för dig!

 

Leovegas sport