Leksand - Frölunda - SHL

Bettingtips Leksand – Frölunda

Leksand tar emot Frölunda på torsdag 3/10 i Tegera Arena. Matchen blåser igång kl 19:00 mellan de starka nykomlingarna Leksand och de flerfaldiga svenska mästarna Frölunda.

Tips på marknader att spela på i matchen

  • Vi tippar att tvåan Frölunda kommer att få det tufft borta mot Leksand, men de kommer att lyckas lösa segern till slut och tvåan med bäst odds på 1.96 spelar vi hos Coolbet. {Placera spelet här}
  • Målkalas i alla de senaste fem mötena mellan lagen. Alla matcher har slutat med över 5.5 mål. Även i båda lagens senaste fem matcher i ligan har det sprutat in mål. Det spelet känns självklart här. Spela hos Betsson på över 5.5 mål till Oddset 1.93. {Placera spelet här}
  • Med fördel av hemmaplan gör Leksand första målet i matchen. Deras publikstöd är enormt hemma och kommer att lyfta laget till att prestera i första perioden och därför lägger vi det enormt fina oddset 2.23 hos 888Sport på deras marknad ”Första målet. Pengarna tillbaka om inget mål görs-Ordinarie tid”. {Placera spelet här}
  • Riskfyllt att spela på resultat men det ger fina odds. Målrikt kommer det att bli och vi tippar att siffrorna stiger upp till hela 3-5 till bortalaget. Vi hämtar det grymma oddset hos Coolbet till 30.00. {Placera spelet här}

Leksands form

Leksand har framförallt inlett säsongen starkt hemma på Tegera Arena och är hittills obesegrade där. En stor fördel för Leksand hemma är den passionerade publiken som hängt med laget i vått och torrt de senaste åren då laget har pendlat mellan Allsvenskan och SHL. På bortaplan har det gått sämre, men det är ingen panik, om vi tar matchen borta mot HV71 så förlorade Leksand på straffar och kunde lika gärna kommit ur matchen med en seger. Med den positiva trenden i hemmamatcherna kommer det nog inte att dröja alltför länge innan resultaten borta börjar räta ut sig till mer positiva siffror.

Leksand har 3-0-1-2 på de inledande sex omgångarna med en plus 2 målskillnad på 18-16. Hemma på Tegera Arena har de vunnit matcher mot tufft motstånd som Malmö, Skellefteå och Brynäs. Med de vinsterna i ryggen kommer de inte att vika sig alltför lätt mot Frölunda. Även om formen är vinst och förlust i varannan match ser det onekligen positivt ut för nykomlingarna som inte är någon slagpåse man kommer och plockar lätta poäng mot. I laget spelar stekhete Sebastian Wännström som är ny för säsongen i laget. Han har inlett säsongen med att göra fem mål på sex matcher.

Frölundas form

Efter en bedrövlig inledning på säsongen med två förluster har Frölunda fått ordning på spelet i SHL. Precis på samma sätt inledde de även Champions League, två raka förluster. Men sedan två vinster efteråt. Idag ligger Frölunda på andraplats i SHL, två poäng efter ledande Rögle. Med ett målsnitt på 6.2 mål per match och en målskillnad på 23-14 är Frölunda det laget som har gjort mest mål av alla lag i SHL. Det mest imponerande av Frölunda är bortavinsterna. Med siffror som 1-6 borta mot Skellefteå och 3-4 borta mot Örebro går inget lag säkert på hemmaplan.

Med spelare som Rhett Rakhshani, Ryan Lasch, Simon Hjalmarsson och unge Samuel Fagemo finns det en offensiv bredd som få lag i ligan besitter. Lägg även till spelare som Joel Lundqvist som tillför massor av rutin till anfallet. Med en sådan bredd är det ligans starkaste anfall. Inget roligt lag att ställas mot för en nykomling i SHL som trots deras fina inledning på hemmaplan kommer att möta det tuffaste motståndet i år.

Vi tippar resultatet.

Frölunda har kommit tillbaka i gammal god form. Den de uppvisade under förra säsongen som gjorde dem till svenska mästare. Med de senaste resultaten borta mot Skellefteå när de vann med 1-6 och Örebro som de lyckades vinna med ett uddamål till resultatet 3-4 med en efterföljande seger hemma mot starka Färjestad ska inte Leksand kunna stå emot Frölunda. Lagen möttes även på försäsongen och då avfärdade Frölunda Leksand enkelt med 5-2. Vi tippar att Leksands fina inledning hemma på Tegera Arena bryts i mötet mot Frölunda och vinner matchen med 2-5. Frölunda har en trupp som innehåller en mycket större bredd och är kvalitétsmässigt flera nivåer högre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.