Champions League - Napoli - Barcelona

Tisdagens CL – matcher med riskfritt spel!

  • Vi tippar på att det blir en tajt match mellan Napoli – Barcelona på Stadio San Paolo, men så het som Messi är nu så fixar han segern till sitt Barcelona. Vi tippar segern till Barcelona och hämtar spelet hos Betsson till oddset 2.23. {Placera ditt spel här!}
  • Bayern ser efter sin fenomenala Champions League säsong ut som ett av de lagen som i slutändan vinner hela turneringen och hemma på Stamford Bridge kommer inte Chelsea att kunna stå emot Lewandowski och co. Vi tippar segern till Bayern och hämtar spelet hos Bethard till oddset 1.80. {Placera ditt spel här!}

Denna vecka fortsätter med resten av matcherna i den första rundan av åttondelsfinalerna. De matcher som spelas på tisdagen står mellan Napoli – Barcelona och Chelsea – Bayern Munchen. Tid för avspark är kl:21:00. Läs våra speltips om matcherna nedan.

Napoli – Barcelona

Napoli har brottats med en hel del interna problem under säsongen, men det börjar att reda ut sig nu och den senaste tidens resultat är oerhört positiva. Det var inget som man hade räknat med när Gattuso tog över röran efter sparkade Ancelotti. Napoli har bara en förlust under de senaste fem tävlingsmatcherna och resten vinster. Vi ska inte heller glömma att Napoli för bara drygt en vecka sedan var det enda laget i Europa som hade vunnit över Liverpool den här säsongen. Trots att det länge såg ut att bli en hopplös säsong för Napoli börjar det se väldigt ljust ut igen.

Messi – utmaning för Koulibaly – Manolas?

Barcelona har gått tre raka ligamatcher med vinst nu och i helgens match hemma mot Eibar blev det en total utklassning från katalanernas sida. Messi stod för hela 4 mål och såg oerhört spelsugen ut, nyförvärvet Braithwaite var även han inblandad i ett mål när han spelade fram Messi till 4-0. Trots att Barcelona har en diger skadelista på forwardssidan spelar det inte så stor roll när man har en Messi i laget. Han flög igenom Eibars försvar med lätthet. Det kommer självklart att bli helt andra förutsättningar mot världsklassförsvararna Manolas – Koulibaly i Napoli.

Unibet logo

Barcelona med toppad form

Barcelona hade innan mötet mot Eibar två raka matcher med uddamålsvinster, men mot Eibar släppte det, och tajmingen kunde inte ha varit bättre. Här får Napoli se upp, även om de har ett väldigt pålitligt försvar. Vi tippar att vinsten slutligen kommer att gå till katalanerna eftersom att Messi har fått upp ångan inför den stundande åttondelen. Vi tippar dock ingen utklassning, snarare målsnålt i en match som slutar 1-2. Napoli borde sätta ett mål eftersom att Barcelona har haft det aningen problematiskt att få ordning på försvaret under nye tränaren Setien.

Chelsea – Bayern Munchen

Riskfritt spel Chelsea - Bayern- åttondelsfinal - Champions League
Riskfritt spel på CL-åttondelen mellan Chelsea – Bayern!
Erbjudandet gäller alla nya spelare hos Betfair!

Chelsea var i helgen det bättre laget på Stamford Bridge när Londonderbyt mellan Chelsea – Tottenham Hotspur spelades. Väldigt viktig seger för hemmalaget eftersom att det handlade om Champions League platsen där Spurs kunde ha dragit ifrån vid vinst. Detta trots att de spelade utan sin superstjärna Kanté. Vinsten var ytterst välbehövlig eftersom att trepoängarna under de senaste fem matcherna i ligan annars har lyst med sin frånvaro. Lite turligt att lagen under dem i tabellen har underpresterat annars hade de kunnat legat betydligt längre ner i tabellen. Tammy Abraham har varit skadad fram och tillbaka de senaste matcherna och har bara gjort ett mål efter nyårsskiftet.

Bayern på gång

Kan Bayern göra en repris på den totala utskåpningen av Tottenham Hotspur i gruppspelet mot Chelsea på Stamford Bridge? Troligtvis inte, för även om Chelsea är ett svagt hemmalag kommer det inte att gå så illa. Sett till det tyska mästarlagets gruppspel i CL och den senaste tidens resultat i Bundesliga ser det väldigt positivt inför mötet med Chelsea. Det kan sluta såpass positivt att de i år tar hem Champions League, för det var längesen det tyska mästarlaget så såhär bra ut som de gör i år. Vi får inte heller glömma bort att Lewandowski spelar i laget.

Den tyska maskinen ångar på in i åttondelen!

Chelsea har fått kämpat sig vidare till den här åttondelen med en del tvivelaktiga insatser under resans gång. Bayern däremot har sett mer eller mindre orubbliga ut när de har ångat på mot allt motstånd i årets upplaga av Champions League. Chelsea kommer att få klara sig utan Kanté som hade behövts framför försvaret, men nu blir det istället tunt där bak. Vi tippar att den tyska maskinen Bayern kommer att nyttja Chelseas svaga försvar till fullo där det kommer att uppenbara sig flera chanser för Lewandowski som är alldeles för bra för att inte ta vara på dem. Vi tippar vinsten till Bayern.

10bet juventus logo

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.