Mbappé PSG

Heta odds på CL mötet Galatasaray – PSG 1/10

På tisdag 1/10 kl 21:00 i Istanbul tar Galatasaray emot PSG i andra omgången av grupp a. Vi har samlat de marknader som vi ser som mest spelvärda i matchen.

Spelvärda marknader i CL-mötet mellan Galatasaray – PSG

  • Galatasaray har i sina fem senaste av sex hemmamatcher haft över 5.5 hörnor. Vi tippar på att Galatasaray fortsätter med samma trend även här. Unibet ger det generösa oddset på 5.10 på att Galatasaray får över 5.5 hörnor. {Här kan du lägga bettet!}
  • Angel Di Maria har fått en fenomenal start på årets Champions League. Två mål i mötet mot Real Madrid. Oddset 2.10 hos Bet365 på att han kommer att göra mål i matchen tippar vi på. {Här kan du lägga bettet!}
  • Betsson har en riktigt fin boost på matchen. Om du lägger spelet att det blir över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör mål får du oddset 2.40, självklart tippar vi på det. {Här kan du lägga bettet!}
  • Spela hos 888 Sport på att PSG vinner matchen och det blir över 2.5 mål i matchen, under ”kombinera match, mål och hörnor”. Mycket troligt att det blir en målrik match och vi tippar även att PSG kommer ut som segrare. Denna marknad är det oddset 1.75 på. {Här kan du lägga bettet!}

Neymar avstängd mot Galatasaray

PSG är det laget som fick mest rubriker under sommaren som handlade om Neymar och hans vara eller icke vara. Det ser ut som att Thomas Tuchel börjar få ordning på truppen och Neymar, iaf när det gäller Ligue 1. Neymar har i Ligue 1 gjort 3 mål på 4 matcher och börjar visa att han fortfarande är en av världens bästa spelare. Han har dock inte spelat en sekund i Champions League ännu, p.ga avstängning. Neymar’s avstängning sträcker sig även över matchen mot Galatasaray borta. Självklart är han viktig för klubben, men Di Maria var brännande het i mötet mot Real och gjorde två mål.

Galatsarays form

Efter en ganska blygsam Champions League inledning på bortaplan mot Club Brugge då matchen slutade 0-0 gäller det för Galatasaray att ge allt för att få tre poäng hemma. Laget har tre raka oavgjorda matcher på de tre senaste matcherna (CL mötet mot Club Brugge inräknat). De två matcherna innan de tre oavgjorda vann de två raka, så fem matcher utan förlust. Galatasaray hemma är ingen lätt match där man kan räkna med tre poäng och de kommer att ge allt mot PSG för att fortsätta sin streak utan förluster. För att göra det måste Fatih Terim stå emot Europas hetaste lag PSG.

PSG Europas hetaste lag

Trots att PSG har saknat några av sina absolut bästa spelare den här säsongen har de gått fram som tåget i Champions League, i första mötet mot Real var det framförallt Di Maria som utmärkte sig. I PSG spelade alltså inte Mbappé, Cavani eller Neymar. Tre av världens absolut farligaste anfallare. Ett styrkebesked att de ändå går och vinner matchen mot ett lag som de tidigare har haft det svårt mot. Positivt för PSG är att i matchen mot Galatasaray ser det ut som att Mbappé kommer tillbaka. Med ett anfall bestående av Di Maria – Icardi – Mbappé ser det minst sagt lovande ut som att det blir ett par mål framåt.

Hur vi tippar matchen och lagens tidigare möten

Lagen har spelat mot varandra vid två tillfällen tidigare i Champions League. De spelade i samma grupp Champions League säsongen 2000-2001. Lagen vann ett varsitt möte, PSG på hemmaplan med 2-0 och Galatasaray på hemmaplan med 1-0. Redan i mötet mot Real fick vi en försmak på hur bra PSG kommer att vara den här säsongen i Champions League. När de väl satte igång hängde inte Real Madrid med. Jämfört med Galatasaray har de en spelartrupp som ska kunna vinna Champions League. Bara deras anfall lyser av kvalité. Även om flera av de bästa anfallarna inte spelar har de en såpass bred trupp att det inte kommer att märkas mot Galatasaray.

Om vi jämför motståndet i första gruppspelsmatchen där PSG förnedrade Real och Galatasaray spelade en blek match borta mot Club Brugge. PSG borde den här säsongen ses som en seriös utmanare om att vinna Champions League och andra raka vinsten kommer borta mot Galatasaray. PSG vinner matchen med 1-3.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.