tottenham hotspur - rb leipzig riskfritt spel 250 kr

Spela utan risk – Spurs – Leipzig

På onsdag är det dags att återigen rikta blickarna mot Champions League och åttondelsfinalerna. Kl:21:00 sparkar mötena mellan Tottenham Hotspur – RB Leipzig och Atalanta – Valencia igång. För dig som inte har något konto hos Betfair finns det en chans att spela helt utan risk på matchen mellan Tottenham Hotspur – RB Leipzig.

Riskfritt spel - Betfair - Tottenham Hotspur - RB Leipzig
Som ny spelare hos Betfair kan du spela utan risk!
Tryck på bilden för att spela riskfritt på CL-mötet mellan Spurs-Leipzig

Tottenham Hotspur – RB Leipzig

Tottenham Hotspur har denna vecka två tuffa möten att avhandla. Förutom att de på onsdag ställs mot RB Leipzig hemma i Champions League möter de i helgen Chelsea på Stamford Bridge. Mitt i allt detta har deras stora stjärna Heung – Min Son åkt på en skada. Under tisdagen kom det uppgifter om att han ådragit sig en frakturskada på armen och kommer därför inte att delta i någon de kommande matcherna. Ett stort minus för Mourinho som hade behövt honom i båda matcherna. Vi vet sedan tidigare att Harry Kane kommer att vara skadad fram till april. Det blir en tung uppförsbacke för Tottenham Hotspur.

Leipzig – Tvåa i Bundesliga

Nagelsmann har motsvarat förväntningarna sedan han tog över tränarjobbet inför säsongen i RB Leipzig. I toppen av Bundesliga och vinnare av grupp G i Champions League. Det var bara två veckor sedan de mötte ligaledarna Bayern Munchen på Allianz Arena i seriefinalen av Bundesliga. De åkte därifrån med resultatet 0-0 och ett poäng. En av de stora anledningarna till att laget producerar och går framåt är för att Nagelsmann har fått ordning på duon Werner – Forsberg. Samspelet mellan dessa två fungerar utmärkt där Forsberg står för assisten och Werner för målen, oftast.

bethard
Betta på CL åttodendelen hos Bethard!

Både Kane och Son skadade

Som det inte vore nog med motgångar för Tottenham Hotspur med Harry Kane skadad redan, så är även Son ute, skadad. Det hela försvårar det för Mourinho att spela sin fotboll eftersom att han hade behövt Son att ta hand om kontringarna när han ställer ner försvaret lågt. Fler alternativ finns men inte i samma klass. Det är såklart goda nyheter för RB Leipzig som mot ett såpass försvagat Tottenham Hotspur har all chans i världen att gå vidare när deras stora stjärnor är borta. Vi kan inte se att det slutar på något annat sätt heller, med Son och Kane borta åker Spurs på en förlust hemma. Det finns ingen spets kvar i laget.

Atalanta – Valencia

Det kunde inte ha blivit en bättre lottning för Atalanta när de för första gången i klubbens historia spelar i Champions League och även går vidare till åttondelsfinalen. De har även gjort sig förtjänta av det. I den inhemska italienska ligan, Serie A är de på väg att för andra säsongen i rad ta en plats till nästa säsongs Champions League. Laget från Bergamo placerar sig på fjärdeplatsen efter att de vann helgens möte hemma mot Roma med 2-1. Efter 24 spelade omgångar är de 6 poäng före femteplacerade Roma. Atalanta är även det laget som överlägset har gjort flest mål i Serie A den här säsongen.

Bästa tänkbara lottningen för Valencia

Valencia som har haft en hel del tunga år bakom sig är nu på gång igen. Det mest noterbara under de senaste åren är såklart Copa Del Rey-titeln från förra säsongen när de slog Barcelona i finalen. Men nu är de återigen i slutspelet av Champions League och hade en del tur med lottningen eftersom att ett möte mot Atalanta är ett av de bästa alternativen med tanke på vilka storklubbar det finns. Därför har de en chans att återfå en del av sin forna glans när de dominerade i Champions League under sent 90, tidigt 2000-tal.

Atalantas livsfarliga offensiv

Josip Ilicic har flera säsonger i rad gjort det väldigt bra poängmässigt i Atalanta, men är nu på väg mot sin bästa säsong någonsin i Serie A. Är ursprungligen mittfältare, men har använts som anfallare en hel del under säsongen och gjort 13 mål. Den colombianska anfallsduon Muriel – Zapata har även de gjort sitt jobb och producerat. Vi tippar det kommer att bli det besökande Valencias fall som ganska lättvindigt har släppt in 7 mål på de tre senaste matcherna och dessutom är inte formen på topp då laget har förlorat två av deras tre senaste matcher.

10bet juventus logo
Klicka på loggan för att lägga ditt spel!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.