Semifinal i JVM: Sverige - Ryssland

Speltips inför semifinalerna av JVM 2020

JVM närmar sig den absoluta slutspurten och efter Sveriges seger mot Tjeckien med 5-0 väntar nu semifinal mot Ryssland. Motståndaren är knappa favoriter och tog sig vidare genom att besegra Schweiz med 3-1 efter en stark andra period. Även om ryssarna är knappa favoriter finns det goda möjligheter för Juniorkronorna att nå final om de spelar på topp och Nils Höglander och Samuel Fagemo fortsätter på samma sätt som de gjort hittills under turneringen (19 poäng totalt).
I den andra semifinalen är det Finland mot Kanada. De finska lejonen var rejäla underdogs i kvartsfinalen mot USA men lyckades hålla tätt och till slut vinna med 1-0. Kanada hade en enklare väg till semifinalen genom att besegra Slovakien med klara 6-1.

 Sverige vs Ryssland – Speltips med högsta odds – Semifinal 1 JVM 2020

  • Juniorkronorna har något på gång och är obesegrade genom turneringen vilket inget annat lag är. Därför tror vi att det återigen blir svensk seger och spelar rak 1:a (Money Line) till oddset 1,95 hos Unibet. [Lägg odds]
  • Det har blivit rejäla målfester under Sverige detta VM som gjort 25 mål på fem matcher. Vi tror målfesten fortsätter och spelar över 4,5 mål till oddset 1,45 hos ComeOn. [Lägg odds]
  • Samuel Fagemo är Sveriges bästa målskytt detta JVM med sina sex strutar framåt. Vi tror att han återigen hittar nätet och spelar honom som målskytt till oddset 2,63 hos Unibet. [Lägg odds]

Matchanalys Sverige vs Ryssland

Efter förra årets fiasko med uttåg i kvartsfinalen mot Schweiz är det kul att Sverige är garanterade medaljmatch. Nu hoppas vi alla på att det blir final i Tjeckien mot Finland eller Kanada. För det krävs det dock en prestation utöver det vanliga då Ryssland har ett otroligt intressant lag som är oerhört svårslagna när allting stämmer.
Nu har ryssarna dock varit ganska ojämna denna turnering och vi tror Juniorkronorna kan ha nytta av detta. Även om Sverige de senaste åren varit ”sämst när det gäller” är vi inne i ett nytt årtionde och detta svenska landslag har stort självförtroende. Därför tror vi Sverige vinner matchen men att det kan sitta långt inne. Med detta i åtanke säkrar vi upp med Money Line vilket gör att spelet går in om Sverige skulle vinna under ordinarie tid eller efter förlängning.
Även om det skulle bli förlust kan vi räkna med en målglad match. Juniorkronorna har öst in mål och levererat hela 25 mål på fem matcher i turneringen. Det ger ett snitt på fem mål per match framåt och då har vi inte räknat med målen bakåt. Även Ryssland har en farlig offensiv men är inte lika stabila bakåt. Dessa parametrar talar för en målrik match och därför väljer vi att betta över 4,5 mål hos ComeOn.
Sverige har framförallt två spelare som levererat poäng detta mästerskap. Nils Höglander har tio poäng (fem mål och fem assist) medan Samuel Fagemo har nio poäng (sex mål och tre assist). Vår bäste målskytt behöver prestera om det ska bli final och vi tror han gör det också mot Ryssland. Därför spelar vi Fagemo som målskytt och får fina odds hos Unibet på detta bet.

Kanada vs Finland – Speltips med högsta odds – Semifinal 2 JVM 2020

  • Kanada är starka detta mästerskap och det mesta talar för att de tar guldet. Mot Finland tror vi det blir seger vilket vi spelar till oddset 1,38 hos Nordicbet (Money Line). [Lägg odds]
  • Ingen målfest den här gången däremot som vi tror i andra semifinalen. Finlands 1-0 seger mot USA har gjort att vi tror att det återigen blir en målsnål slutspelsmatch för de finska lejonen. Vi lägger under 4,5 mål till oddset 2,85 hos Betsson. [Lägg odds]
  • Barrett Hayton är Kanadas bästa poängspelare detta mästerskap vilket han visat med sina nio poäng (fem mål och fyra assist). Vi tror att han återigen gör minst en poäng vilket vi spelar till oddset 1,35 hos Unibet. [Lägg odds]

Matchanalys Kanada vs Finland

Kanada är som vanligt favoriter när det kommer till JVM-guldet. Med tanke på att nationen missade medalj förra året är laget dessutom oerhört revanschsugna. De senaste matcherna har Lönnlöven också presterat en bländande ishockey vilket gjort att laget tagit sig till semifinal. Nu tror vi att det blir final och därför spelar vi detta hos Nordicbet. För att säkra upp väljer vi att spela Money Line!
Däremot kan vi inte räkna med massvis av mål. Finlands kvartsfinal slutade 1-0, ett extremt ovanligt resultat i Ishockey. Räkna med en defensiv finsk approach och det kan dröja innan avgörandet kommer. Med detta i åtanke tror vi inte på någon direkt målfest, snarare tvärtom. Under 4,5 mål ger bra odds och vi vänder oss till Betsson som har bäst odds på marknaden.
Barret Hayton är ett namn att lägga på minnet. Han har imponerat stort detta JVM och tagit flest poäng av alla i det kanadensiska laget. Endast Nils Höglander har tagit fler poäng totalt och visst hoppas vi på en duell mellan dessa herrar i finalen?! Vi tror han står för poäng i matchen och spelar detta hos Unibet som har bäst odds på poängspelare. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.