SHL - HV 71 - LInköping

SHL tipset omgång 35

  • Rögle såg så extremt bra ut när de på bortaplan i senaste omgången körde över Örebro. Vi tippar att formen fortsatt håller i sig mot Skellefteå. Vi hämtar spelet hos Bethard till oddset 2.15. {Lägg ditt spel här!}
  • Det är inget annat än vinst som gäller för hemmalaget HV 71 när Linköping kommer till Jönköping. Linköping har bara en bortavinst under säsongen och den andra kommer inte mot HV 71. Ettan känns säker. Vi lägger vårat spel hos NordicBet till oddset 1.65. {Lägg ditt spel här!}

SHL fortsätter denna vecka med omgång 35. Då det bara spelas två matcher på tisdag kommer vi att täcka båda två. Det på förhand kanske mest spännande mötet är mellan Rögle och Skellefteå som på samma poäng (57) ligger och krigar om femteplatsen. Det är endast målskillnad som skiljer lagen åt och det är Skellefteå som leder för tillfället, men Rögle har en god chans att gå om då de har fördel av hemmaplan. HV ska ha det lite lättare mötet när de tar emot ett Linköping som inte har vunnit på tio raka matcher.

Rögle – Skellefteå

Starkt att Rögle kom tillbaka efter en tung period med tre raka matcher utan vinst mot ett Örebro som är ett av seriens formstarkaste lag, och dessutom att Rögle går och vinner på bortaplan med de fina siffrorna 2-5. Det gjordes dessutom i en ganska överlägsen stil då Rögle gjorde hela fyra mål innan hemmalaget vaknade. Hemma i Norrland fick Skellefteå möta ett av de senaste omgångarnas starkaste lag, Brynäs som sedan de bytte tränare har gått som tåget med fyra raka vinster. Skellefteå hade inte kapaciteten att sätta stopp för deras framfart och föll därmed hemma med uddamålsresultatet 1-2.

Rögle imponerade mot Örebro

Rögle vann senaste gången Skellefteå kom på besök med de klara siffrorna 3-0. Men denna gång är det ett annat Skellefteå som åker till Ängelholm. De hade innan matchen mot Brynäs fem raka vinster och hade tagit sig upp på femteplats. Det är det matchen kommer att handla om då inget av lagen vill släppa ifrån sig direktplatsen till kvartsfinalen. Skellefteå har en liten fördel av bättre målskillnad inför matchen, men vi tippar det blir Rögle som tar alla poängen på hemmaplan då bortasegern mot Örebro var extremt imponerande, och detta kom efter att Rögle hade varit inne i en tung period.

Betsson logga
Lägg ett spel på SHL!

HV 71 – Linköping

Tufft bortamöte för Linköping i lördags när de åkte hela vägen upp till Norrbotten för att möta serieledarna. Det slutade med ett tungt magplask för HV som fick se sig besegrade med hela 6-3. Hemmalaget Luleå skulle komma att göra hela 5 mål innan HV gjorde sitt första för matchen, men då var det hopplöst att hämta in försprånget. Linköpings fall fortsatte hela vägen ner till den absoluta botten efter att de i den senaste matchen hemma mot Växjö förlorade med 2-3. Avgörandet för Växjö kom i övertid, så Linköping fick åtminstone med sig ett poäng från matchen, dock en klen tröst när man innehar sista platsen.

Linköping på sista plats

Trots att HV är inne i en tung svacka för tillfället är de inte ens i närheten av att vara lika formsvaga som Linköping som har tio raka matcher utan vinst. Vi tippar därför att HV löser full poäng hemma mot Linköping som bara har skrapat ihop en vinst på bortaplan under säsongen. HV är ett lag för toppen av tabellen och Linköping kommer fortsatt få en kämpig säsong där det kommer att handla om att undvika nedflyttning. Vi tippar inte att Linköping plockar några poäng här utan vi spikar vinsten på HV 71.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.