SHL Tipset Färjestad - Frölunda

Speltips SHL omgång 43

  • När bottenlaget Leksand åker till Hovet blir det ännu en förlust. Djurgården är helt enkelt för överlägsna på hemmaplan. Vi hämtar spelet hos Unibet till oddset 1.35. {Placera spelet här!}
  • Möte mellan topplagen Färjestad – Frölunda. Här avgör fördelen av hemmaplan och Indians åker tillbaka till Göteborg med 0 poäng. Vi hämtar spelet hos NordicBet till oddset 2.24. {Placera spelet här!}
  • Rögle har toppat formen inför slutspelet och vårat tips är att besökande Växjö inte kommer att ha en chans. Vi hämtar spelet hos Betsson till oddset 1.91. {Placera spelet här!}

Djurgården – Leksand

Två förluster i rad för Stockholmslaget, men det är troligtvis ingen formsvacka på gång eftersom att två raka på bortaplan sällan betyder något. De har fortfarande sin fina hemmaform att luta sig tillbaka på. De har inte förlorat på elva raka på Hovet. Därför är de fortfarande ett av de lagen i SHL med bäst form. Tråkigt för Leksand att komma till Hovet i ett sånt här läge eftersom att Djurgården kommer att göra allt för att hålla direktplatsen till kvartsfinalerna och därför inte kommer att underskatta motståndet som ställs framför dem.

Djurgårdsfortet ointagligt?

För Leksands del kommer det att handla om kval efter att de sista tio omgångarna av säsongen är färdigspelade. Det är nu 15 poäng upp till Linköping och säker mark, vilket är ointagligt eftersom att då ska Linköping förlora en stor del av deras återstående matcher och Leksand vinna åtminstone sex. Det händer inte och efter kvällens match mot Djurgården kommer de fortfarande att ligga allra sist i tabellen. Det är nämligen ett omöjligt uppdrag som väntar leksingarna på Hovet. Vi tippar att Djurgården går segrande ur mötet och fortsatt håller sin fina vinstrad på hemmaplan.

Färjestad – Frölunda

Färjestad innehar andraplatsen i tabellen inför kvällens match hemma i Löfbergs Arena mot Frölunda. Om bortalaget tar alla tre poängen från mötet går de isåfall om med ett poäng mer. Men så som de båda lagens form på bortaplan har sett ut under de senaste omgångarna är det föga troligt, för det är inför hemmapubliken båda dessa lag gör sig bäst. Färjestad tog dock överraskande sin första bortaseger efter att de hade förlorat sju raka på bortais i senaste matchen mot Örebro. Det avgörande målet kom i övertiden och värmlänningarna kunde åka hem med 2 inspelade poäng.

10bet juventus logo
SHL betta med 10Bet

Frölunda slaktade Oskarshamn

Frölunda kommer senast från en vinst på hemmais. Motståndet stod de mer eller mindre redan kvalklara Oskarshamn för. Frölunda hade aldrig några problem att vinna matchen. Redan efter att första perioden var slut stod det 2-0 och sedan fortsatte de i rasande takt att ösa in mål. Det slutade 5-1. Grym seger, men trots det har formen varit en aning knackig på sistone och då speciellt på bortais. Det kommer även att fortsätta vara knackigt när de åker till Karlstad. Det brukar oftast sluta med att det laget som spelar hemma när dessa möts vinner. Så tippar vi att det även blir nu.

Rögle – Växjö

Rögle har verkligen växlat upp på slutet och ser igen ut som det laget de gjorde under hösten när de ledde serien. De senaste fem matcherna har alla slutat med klara trepoängare och nu måste de ha cementerat sig på den där platsen som tar dem till en direktplats i kvartsfinalerna, för så bra som de är nu ska det inte kunna vända. Ängelholmslaget har under säsongen haft otur med skador på flera viktiga spelare, men nu är truppen mer eller mindre helt återställd. Det är oerhört glädjande eftersom att det kommer att behövas i en tuff slutspelserie.

Rögle i fin form

Jättesvårt att bedöma Växjö. Nu senast kommer de från två raka vinster (Oskarshamn – Växjö 3-5 och Växjö – HV71 5-1). Innan dessa två vinster hade de fyra raka förluster där de bara gjorde 2 mål och släppte in 18. En av dessa förluster var mot kvällens motståndare Rögle och då slutade det med hela 0-4 för det besökande laget från Ängelholm. Vi tippar att Rögle återigen kommer att vinna eftersom att deras form är en av de bästa i SHL de senaste omgångarna. Växjö är helt enkelt för ojämna och kan vara riktigt under isen vissa perioder. Rögle är så mycket mer stabilt.

Bet365
Klicka på Bet365 loggan för att spela på SHL!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.