Spelbörsen Malta - Sverige

Spela utan risk på matchen mellan Malta – Sverige

På lördag 12/10 kl 20:45 smäller det på Ta’Qali stadion i Malta. Malta – Sverige möts i EM-kvalet där Sverige är favoriter att åka hem med tre poäng.

Ta del av Betfairs fantastiska erbjudande för nya kunder!

Signa upp hos Betfair och ta del av deras fina riskfria spel!

 1. Börja med att skapa ett spelkonto hos Betfair

  Skapa ett konto superenkelt genom att trycka på denna länken!

 2. Gör din första insättning

  Minsta insättningen för att ta del av det riskfria spelet är 450 kr!

 3. Lägg spelet på det laget du tippar kommer att vinna matchen!

  Placera ditt spel med de 450 kr du har satt in på Malta eller Sverige.

 4. Oavsett om ditt spel gick in eller inte är du en vinnare.

  Vann du på ditt bet kan du se framemot en fin omsättningsfri vinst på ditt spelkonto. Förlorade du ditt bet skickas dina 450 kr som du spelade för tillbaka till ditt spelkonto, omsättningsfritt.

Proffsens tips inför EM-kvalmatchen med spelvärda marknader

 • Vi tippar att Sverige gör ett mål i varje halvlek och de kommer därför vinna båda halvlekarna. Vi hittade marknaden hos Bet365 under specialer som heter ”Att vinna båda halvlekarna” till oddset 1.80. Det spelet kör vi på. {Här kan du betta}
 • Hos Unibet spelar vi på att det blir under 2.5 mål i matchen. De ger oss oddset 2.63 på det spelet. Det tackar vi för. {Här kan du betta}
 • Vi hittade även ett liknande spel hos 888Sport på marknaden ”Totalt antal mål av bortalaget”. Vi spelar att bortalaget gör under 2.5 mål i matchen hos 888Sport till oddset 2.20. {Här kan du betta}
 • Hos Betsson lägger vi spelet på korrekt resultat till Sverige. Vi tippar att Sverige vinner med 0-2 och det ger oss oddset 4.45 hos Betsson. {Här kan du betta}

Maltas stora problem att göra mål

Malta har bara lyckats fått in bollen två gånger under EM-kvalet, båda målen kom mot Färöarna som de dessutom lyckades vinna mot med 2-1. Första vinsten för landslaget sedan de vann borta mot Ukraina i en vänskapsmatch den 6:e juni 2017. Den totala målskillnaden i EM-kvalet är 2-13. Det är självklart inte bra, men i matcherna mot Spanien, Rumänien och Norge har de ändå försvarat bra. Matchen mot Spanien förlorade de endast med 0-2, för att jämföra med Sverige som förlorade borta i Madrid med 3-0 mot samma landslag. Det tyder på att Malta ändå har ett försvar som kan stå emot några av världens bästa spelare.

Malta imponerade även i bortamatcherna mot Norge och Rumänien. Mot Rumänien förlorade de bara med 1-0 och mot Norge 2-0. Sverige får se upp med Maltas försvar.

En del förändringar i Sveriges trupp

Janne Andersson lämnade Jimmy Durmaz utanför truppen inför de två matcherna mot Malta och Spanien. Några spännande spelare som har kommit in är Marcus Danielson som har gjort en fantastisk säsong i Djurgården, IFK Norrköpings Alexander Fransson, Ken Sema och Riccardo Gagliolo. Även Muamer Tankovic återvänder till landslaget igen, vilket kommer att bli intressant med tanke på hur stekhet han varit i Bajen den här säsongen. Hoppas att han får chansen att visa vad han går för i blågult. Sveriges bästa back Victor Nilsson Lindelöf är dock väldigt osäker till spel eftersom att han inte deltog i matchen mot Newcastle.

Även om skadeläget på pappret försvagar försvaret ska det bli intressant med nya namn. Alla de nya spelarna som får chansen kommer att vara extremt taggade såklart och i ett möte mot Malta om Sverige går upp i tidig ledning är det ett perfekt tillfälle att testa lite nytt. Oavsett vilken trupp Janne väljer att starta med ska den vara kapabel att vinna mot Malta. Om Sverige har tre poäng i ryggen med sig efter Malta är det en trygghet inför mötet mot Spanien på tisdag. Lyckas Sverige få med sig ett oavgjort resultat därifrån återstår bara Rumänien borta och Färöarna hemma. De två matcherna härnäst kommer ha stor betydelse för Sveriges fortsatta EM-kval.

Gör Sveriges nya Zlatan mål mot Malta?

Även om det har varit lite trögt för Alexander Isak och hans start i Real Sociedad då han bara startat en match och gjort sju inhopp. Har det gått desto bättre i svenska landslaget där han gjort 3 mål på bara 2 matcher från start. 2 av målen kom i mötet mot Färöarna som var Sveriges näst senaste möte innan matchen mot Malta. Med tanke på att han redan i 20-års ålder har haft en karriär i Borussia Dortmund och nu Real Sociedad har han gått om tid på sig att hinna ta en plats i laget.

Vi förväntar oss att Isak kommer att starta mot Malta och ställa till med en del problem för deras försvar.

Gör Malta mål mot Sverige?

Maltas Statistik mot Sverige är inte i Maltas favör inför mötet. Malta har aldrig vunnit en match mot Svenska landslaget och inte gjort ett mål på Sverige sedan 1985. Även om förutsättningarna för Malta ser illa ut inför matchen var senaste mötet mot Sverige på hemmaplan inte så illa sett till mål iaf. Matchen som spelades 2009 vann Sverige med 0-1 och målet var ett självmål. Vi tippar att det inte kommer att rinna iväg alltför mycket i det här mötet heller. Malta har gjort bra matcher på sistone med tanke på att de inte har förlorat med allför stora siffror. Vi tippar att Sverige vinner med 0-2.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.