Oops! är inte tillgängligt i Sverige på grund av de senaste ändringarna i licensen. Prova gärna de här populära sidorna istället:

100%
500 SEK
100%
1500 SEK
100%
100 SEK
100%
2000 SEK

22bet Recension

22Bet är ett spelbolag som är bland de första att starta upp verksamhet 2018. Man kan på många sätt tycka att ett spelbolag som precis startat inte är något man vill spela med. Dock är det så att det kan visa sig att man i själva verket har dragit en vinstlott av att spela just med 22bet. Detta spelbolag är något som ingen annan tidigare varit i närheten av.

När det finns så otroligt många olika spelbolag att välja på så är det väldigt viktigt att man som spelbolag sticker ut i mängden. Detta var något som låg först i kön som 22Bets agenda och därför var det föga förvånande att man just kunde erbjuda sina kunder otroligt höga odds. Dessa odds var något som fanns överallt, oavsett om det handlade om exempelvis basket eller fotboll.

Oddsen är 22Bets paradgren

Att registrera sig på sajten är mycket enkelt och du blir direkt meddelad om vilka erbjudanden som finns tillgängliga för dig som är ny kund. Det börjar med att man som spelare väljer att registrera ett nytt konto. Därefter följer man instruktionerna. 22Bet har skaffat en EU-licens på Malta, vilket gör att man alltid har skattefria vinster. Dessutom sköts alla transaktioner och överföringar med största försiktighet, vilket gör att man som spelare aldrig behöver känna sig orolig över att bli lurad.

När man börjar spela på någonting som har med pengar att göra så rekommenderas starkt att man läser om exempelvis ansvarsfullt spelande. Där kan man lära sig om olika strategier man kan använda för att inte hamna i den så fruktansvärda fälla som vissa kan göra. Dock har man som spelare ett eget ansvar, men det kan vara bra att se helheten ur ett objektivt synsätt innan man sätter sig ner för att börja spela.

Odds och marknader hos 22bet

Det finns många olika anledningar till att man som spelare väljer att börja spela hos 22Bet. När man väljer att börja spela hos 22Bet så kan man som spelare se fram emot ett otroligt stort utbud av olika sorters spel. Det handlar egentligen inte om oddset finns, utan snarare om du vill spela på oddset.

Ofta har 22Bet ett odds som står sig väldigt högt på marknaden, vilket gör att det egentligen inte finns någon nackdel att spela där. När man besöker 22Bet så möts man av en otroligt elegant och snygg hemsida. Den är anpassad just för att man som spelare ska kunna orientera sig runt utan några större problem. Vissa spelbolag kan vara svåra att orientera sig runt, men med 22Bet så är detta ett minne blott. Sportsbooken är något som är utöver det vanliga. Man hittar allt man behöver veta, samtidigt kan man göra olika sorters research på de olika lagen som ska delta i uppgörelsen. På så sätt behöver man inte leta febrilt efter en sida som kan dela med sig av smaskig information. När man spelar på 22Bets sportsbook så kan vad som helst hända, och tillsammans med helt galna odds så är det bara att vänta in rätt tillfälle.

22bet odds sida

 

Live betting hos 22bet

För vissa spelare kan hemsidan verka aningen ostrukturerad och stökig. Sanningen är dock det motsatta. När man besöker 22Bet möts man av en hemsida som är så otroligt häftig. Tillsammans med de olika spelen som erbjuds så skapas en symbios av harmoni som är så ovanligt att det gränsar till att vara unikt. Med detta sagt så är det en tillfredsställelse som få inom spelbranschen kunna hitta. Därför spelar det ingen roll hur tidigare spelande har gått till. När man besöker 22Bet så börjar ett nytt kapitel i livet och den som inte har testat vet inte var som komma skall.

Att spela hos 22Bet är något som är helt unikt. Man kan så klart spela på de vanligaste matcherna som i engelska Premier League-fotbollen, samtidigt som man kan spela på den indiska tredjedivisionen i cricket. Med andra ord så är utbudet enormt och det är bara spelaren själv som väljer.

Spela på allt mellan politik till schack

Om man inte gillar att spela på sport så finns här dessutom en rad olika spel som erbjuds. Det kan röra sig om allt ifrån väder till politik, och som vanligt så är det inte spelbolaget som väljer utbudet, utan snarare spelaren som väljer vad det är den vill spela på.

När man spelar på 22Bet så ska man vara medveten om att spelbolagen har ett så kallat livespel, vilket innebär att man spela på de olika uppgörelserna samtidigt som matchen pågår. Dessa spel brukar vara väldigt populära och i synnerhet handlar det om spelare som är välbekanta med de olika lagen. Genom att känna igen sitt lag så kan man på så vis förutse olika händelser, exempelvis vilket lag som kommer få flest hörnor, gula kort eller liknande.

22bet i mobilen

Precis som med nästan alla andra bettingsidor kan man utan några bekymmer spela med sin bärbara enhet hos 22bet. Det är bara att fiska upp mobilen eller surfplattan och glida in på 22bets mobila hemsida och sätta igång.

Spela var du än befinner dig med 22bet i mobilen

Utbudet av spel är precis det samma som när du spelar på en dator, skillnaden är att du kan spela var du än befinner dig. Detta är ett solklart plus i vår bok även om det så klart hade underlättat med en specifik app. Vem vet, det kanske dyker upp så småningom?

Kundtjänst och support hos 22Bet

Trots att 22bet gjort allt som står i deras makt för att spelarna ska kunna spela ett så friktionsfritt spel som möjligt så händer det, likt solens fläckar, att något blir fel.

Detta gjorde 22Bet tidigt upp genom att anställa bland de absolut mest kompetenta supporten som finns på marknaden idag. När man tar kontakt med dessa så får man snabbt ett svar, samtidigt som man får ett noggrant och pedagogiskt svar. På så vis kommer man inte misslyckas med att lösa sin fråga.

Du kan kontakta kundtjänsten antingen via live chatten som finns på hemsidan eller att skicka iväg ett e-mail. Det finns även ett kontaktformulär du kan fylla i på hemsidan. Supporten finns tillgänglig alla dygnets 24 timmar varje dag året runt.

Avslutningsvis

Trots att 22bet är relativt färska på marknaden tror vi att de bara kommer att växa och växa i popularitet bland spelarna. Spelalternativen är många vare sig du gillar att spela på odds eller om du känner att snurra slots i casinot är mer din melodi.