Vi beklagar, men den här sidan är tyvärr inte tillgänglig längre och har dessvärre stängt ner permanent. Om du skulle vara fortsatt intresserad, kan vi rekommendera följande webbplatser:

100%
100 SEK
100%
100 SEK
100%
100 SEK

24hBet Recension

24hBet tillhör numera Unibet. Du läser recensionen om Unibet härDet finns en hel uppsjö av bettingsidor där ute på marknaden, söker du efter ett enkelt och stilrent spelbolag där du direkt hittar det du är ute efter? Då är 24hBet en spelleverantör som passar dig utmärkt. De erbjuder dessutom marknadens högsta odds på SHL. Du har ett bra utbud av olika sporter och spel från alla världens hörn med mängder av olika liveodds. Som spelare hos 24hBet är du i störst fokus och du har allt samlat på ett ställe. Skulle du stöta på problem eller ha några frågor så finns supporten tillgänglig för just dig.

Support och kundtjänst hos 24hBet

Det finns två olika metoder att få kontakt med supporten. Den första och snabbaste är livechatten. Där skriver du bara i din fråga och väntar på att få direkthjälp. Svaret kommer snabbt och du som kund tas alltid på största allvar. Det andra tillvägagångssättet är att du kontaktar supporten via e-post. Där dröjer det lite innan du får svar så livechatten är att rekommendera.

Fördelar med 24hBet

Det är enkelt att spela och om du har eller inte har erfarenhet spelar ingen roll. Det är utmärkt om du är trött på alla sprakande färger och röriga layouter konkurrenterna i jämförelse med 24hBet har.

Deras livebetting fungerar riktigt bra och är en av de enklaste på marknaden att använda sig av.

Det går fort att klicka sig runt på sajten så du slipper störande laddningstider.

Avslutningsvis

Du har allt du behöver för att få en mycket god spelupplevelse. Du hittar allt från futsalmatcher till kampsport. Det finns alltid något att spela på alla dygnets timmer och årets dagar. Gillar du att spela på SHL bör du absolut kolla in 24hBet som nu utlovar bäst odds på marknaden. Vill du spela på andra sporter behöver du inte vara orolig, oddsen är grymma där med.