24hBet Banner Review
-
-
 Tid för uttag: 24 timmar
 • Live Betting
 • Live Streaming
 • Cashout
 • Har inte Svensk Spellicens!

  24hBet Recension

  24hBet tillhör numera Unibet. Du läser recensionen om Unibet härDet finns en hel uppsjö av bettingsidor där ute på marknaden, söker du efter ett enkelt och stilrent spelbolag där du direkt hittar det du är ute efter? Då är 24hBet en spelleverantör som passar dig utmärkt. De erbjuder dessutom marknadens högsta odds på SHL. Du har ett bra utbud av olika sporter och spel från alla världens hörn med mängder av olika liveodds. Som spelare hos 24hBet är du i störst fokus och du har allt samlat på ett ställe. Skulle du stöta på problem eller ha några frågor så finns supporten tillgänglig för just dig.

  Som ny kund kan du ta del av ett välkomsterbjudande i form av 100% på din första insättning upp till 500 kronor. Sätter du in 500 kronor får du alltså 1000 kronor att spela för. För att ta del av detta erbjudande måste du skapa ett nytt konto hos 24hBet och sedan göra din första insättning på minst €10. Med en bonus följer det givetvis med regler och omsättningskrav man måste hålla sig efter och dessa kan du läsa mer om här nedan.

  • För att aktivera din bonus måste du skriva in koden: EXPERT100 i samband med din första insättning.
  • Bonusen måste omsättas 7 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Det minsta tillåtna oddset för att matcha omsättningskraven är 2.00.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen.
  • Bara ditt första bet på ett event räknas mot omsättningskraven. Skulle du vilja spela fler gånger på samma event använder du dig av dina riktiga pengar.

  Support och kundtjänst hos 24hBet

  Det finns två olika metoder att få kontakt med supporten. Den första och snabbaste är livechatten. Där skriver du bara i din fråga och väntar på att få direkthjälp. Svaret kommer snabbt och du som kund tas alltid på största allvar. Det andra tillvägagångssättet är att du kontaktar supporten via e-post. Där dröjer det lite innan du får svar så livechatten är att rekommendera.

  Fördelar med 24hBet

  Det är enkelt att spela och om du har eller inte har erfarenhet spelar ingen roll. Det är utmärkt om du är trött på alla sprakande färger och röriga layouter konkurrenterna i jämförelse med 24hBet har.

  Deras livebetting fungerar riktigt bra och är en av de enklaste på marknaden att använda sig av.

  Det går fort att klicka sig runt på sajten så du slipper störande laddningstider.

  Som ny kund kan du ta del av en exklusiv insättningsbonus via oss på €110.

  Avslutningsvis

  Du har allt du behöver för att få en mycket god spelupplevelse. Du hittar allt från futsalmatcher till kampsport. Det finns alltid något att spela på alla dygnets timmer och årets dagar. Gillar du att spela på SHL bör du absolut kolla in 24hBet som nu utlovar bäst odds på marknaden. Vill du spela på andra sporter behöver du inte vara orolig, oddsen är grymma där med. Registrera dig via oss för att få en mer än dubbelt så stor bonus än övriga spelare och se om 24hBet är något för dig. Lycka till!

   

  Unibet sport