Oops! är inte tillgängligt i Sverige på grund av de senaste ändringarna i licensen. Prova gärna de här populära sidorna istället:

100%
100 SEK
100%
100 SEK
100%
100 SEK

Casinia Recension

Casinia är ett bolag som är relativt nyöppnat men som trots sin unga ålder har spridit skräck bland konkurrenterna. Man har som så många andra sin spellicens i Malta, vilket innebär att man alla vinster är skattefria. Ryktet om att ett av de vassaste bolagen i modern tid skulle ta sig in på toppen direkt var någonting som alla konkurrenter visste, frågan var bara hur högt man skulle komma i toppen.

Sprider skräck bland konkurrenterna

Dessutom så kunde man också stolt visa upp en sportsbook i världsklass. När man kommer in på startsidan så ser vi direkt att man gjort den för att du enbart ska kunna fokusera på ditt spelande. Designen kan i mångas ögon anses som relativt fattig. Men anledningen är enkel eftersom det får spelaren i dig att ha full koll på ditt spelande. Därför känns det tryggt att stolt kunna recensera denn otroligt kompetenta hemsida.

Odds utbud och marknader hos Casinia Bet

Casinias spelutbud är grymt bra. Här finns bra oddsutbud i såväl Ishockey, fotboll, Basket, Amerikansk fotboll och många många fler. Under valåren kommer du också att kunna rösta på hur du tror att mandatfördelningen kommer att se ut. Men som så många andra bolag har Casinia valt att rikta in sig på fotboll som sin primära bettingportal.

Här kan du tippa på allt från Champions League, Premier League, Europa League till och med Allsvenskan. Så när Allsvenskan väl drar igång i början av april så är det bara att vara med från början. Och om du inte är speciellt insatt i fotbollsallsvenskan så kan du istället se framemot den bulgariska eller den finska ligan. Oavsett vad du bettar på kommer du att vara mer än nöjd över utubdet.

Casinia Sports

Liveodds hos Casinia

Är du en spelare som inte kan sitta och vänta på de stora matcherna som brukar vara under kvällstid? Grattis! På Casinia kan du nämligen köra igång direkt, oavsett vilken tid på dygnet. Liveodds innebär att man kan spela på matchen samtidigt som den pågår. Har du ett ögat för spelet så kan du i sådana fall tjäna riktigt stora pengar.

Om ett lag ligger under och du känner att det kommer komma en kvittering så är Liveodds perfekt för både dig och din plånbok. Och om du inte vill spela på just resultat så kan du spela på allt möjligt. Exempelvis så kan du tippa på vem som komma få kasta nästa inkast, hur många hörnor, gula kort. Blir någon utvisad? Ja, det är egentligen bara du själv som sätter gränsen för vilka vadslagningar du vill göra.

Casinia i mobilen

Så som världen ser ut idag så är det ett måste att dessa spelsidorna är anpassade till mobilformat också. Om detta inte skulle fungera så skulle du som spelare gå miste om riktigt tunga odds, vilket ingen spelare i hela världen vill göra.

Casinia har gjort en mobilanpassning på sin hemsida som är otroligt tung. I ryktesvägar så kan vi också avslöja att man är påväg att lansera en app för Android och Iphone. Dock bör vi tillägga att detta än så länge bara är ett rykte. Men oavsett om det är ett rykte eller ej så kan vi slå fast vid att man redan nu har en hemsida som är så bra att du komma fråga dig varför man i hela friden bestämt sig för att göra en app.

Sanningen är den att Casinia bryr sig väldigt mycket om sina kunder och därför är appen en självklarhet att man ska försöka skapa.

Kundtjänst och support hos Casinia

Casinia Bestämde tidigt sig för att ha en av den bästa supporten i världen. Man ville att kunderna skulle kunna ha så bra kontakt som det bara gick att gå. Ryktet om vem man skulle välja bland var igång. Plötsligt kunde man se att Casinia lyckats få tag på den bästa supporten genom att handlplocka sina arbetare.

Denna handplockning visade sig vara enormt lyckat och att idag vara en del av Casinias support är någonting som bara konkurrerande supporterskaror bara kan drömma om.

Det finns olika sätt att kontakta supporten. Nedan ska vi därför gå igenom följande alternativ.

  • Om man har en snabb fråga som man vill ställa till supporten så kan man göra det direkt nere vid högerspalten. Svaren är ofta korta och koncisa, just för att du som spelare inte ska behöva sitta och vänta på svar. Dessutom kan du istället rikta in dig på att dra några snurr eller hitta det perfekta oddset.
  • Om du har en större fråga och inte behöver ha svaret på direkten så kan vi rekommendera att du mejlar till supporten. Här kan du ställa precis vilka frågor du vill och du kommer alltid, oavsett vilken fråga, bli tagen på ett väldigt seriöst sätt.
  • Om du inte vill eller orkar skriva så rekommenderar vi dig att istället ringa upp till supporten och tala med dem. Casinias support är väldigt trevliga och kommer göra allt som står i deras makt för att du ska kunna få den hjälp som du förtjänar.

Insättning och uttag hos Casinia Bet

När du vill sätta in eller ta ut pengar så är det viktigt att det går snabbt och är enkelt. När Casinia tänkte på detta så ville man vara ledande med detta. Givetvis så var det en omöjlighet att vara bäst men man kunde vara lite bra som de bästa och det ville Casinia vara till varje pris. Därför har man givetvis de allra vanligaste som Visa/Mastercard. Dessutom har man en rad olika lösningar för dig som vill göra insättningar på annat vis. Du kan till och med använda klarna som betalningslösning. Med detta sagt så finns alla möjligheter för dig att fylla på plånboken.

Betyg Casinia

Om vi nu på något sätt ska försöka knyta ihop säcken på detta fullkomligt kompletta företag så är det svårt att sätta punkt på hur bra de är. Man har valt att satsa på en sportsbook som gör det fullt möjligt för dig som spelare att betta på precis allt som finns att tillgå. I sommar kommer fotbolls-VM avgöras, vilket gör att du som spelare kan tjäna en rejäl hacka.

Med alla dessa möjliga alternativ till att kontakta supporten så känns allting så naturligt självklart. Att konkurrenterna darrade av skräck var en underdrift. Att man sedermera har en sportsbook som är magiskt bra gör att vi utan tvekan kan påstå att Casinia är spelbolaget som är här för att stanna.

Lycka till och glöm inte att:

  • Aldrig spela för pengar som du inte har råd att förlora
  • Aldrig försöka vinna tillbaka tidigare förluster
  • Att ha kul när du spelar