Liverpool eller Southampton till Wembley

En match kvar sen är det dags för två lag att kliva ut på Wembleys gräsmatta för att göra upp om säsongens första titel när den engelska ligacupen ska avgöras. Semifinalerna spelas under onsdag och torsdag där Liverpool och Southampton är först ut. 1–0 till sydkustslaget slutade första mötet så räkna med fullt ös ifrån Jürgen Klopps mannar när man äntrar Anfield under onsdagskvällen. Spela på matchen hos Unibet för att ta del av de bästa oddsen och den bredaste marknaden, du kan även se matchen live på sajten!

Liverpool – Southampton | Onsdag 21.00

Southampton har kommit att bli lite av en mardrömsmotståndare för Liverpool under de senaste säsongerna då man endast lyckats med att vinna en av sex senaste mötena lagen emellan. 1-0 till Southampton slutade första mötet i ligacupen vilket ger Liverpool ett tufft utgångsläge när man nu ska vända på skutan hemma på Anfield. Det är ett i stort sett skadefritt hemmalag som kommer till spel där Sadio Mané är den enda betydande spelaren som saknas. Vi lär få se ett Liverpool som trycker på ifrån matchens första minuter för att vända på underläget och mål känns på förhand som en garanti.

Bortalaget har haft en tuff period i ligaspelet och vinsten senast mot Leicester City kom således mycket lägligt. Skadelistan ser fortfarande besvärande ut även om det börjar ljusna även på den fronten. 1–0 är ett bra utgångsläge för Southampton även om man ska ha respekt för Liverpools stundtals oemotståndliga offensiv.

Onsdagens match lär bli en svängig historia där Liverpool kommer att trycka på inför en elektrisk hemmapublik. Att Southampton kommer få sina lägen att ställa om är givet och då känns spelet Båda lagen att göra mål klart intressant. Unibet erbjuder i skrivande stund runt 1.87 gånger pengarna, ett spel som testa med en medel-insats.

Spela på EFL Cup hos Unibet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.