Semifinal i Copa del Rey

Spansk fotboll

Det är dags för den andra semifinalen i Copa del Rey, spanska cupen och ikväll är det Celta Vigo med John Guidetti i spetsen som tar emot Alaves. Celta Vigo som kommer ifrån en rad fina resultat där man bland annat slagit ut Real Madrid ur cupspelet över två möten. Kvällens odds ifrån 10Bet talar för ännu en seger för de ljusblå men vi ska inte på något sätt räkna ut gästerna som inte förlorat någon utav deras fyra senaste matcher!

 

Celta Vigo – Alaves | Avspark 21.00

Sparsamt med speltid i ligaspelet men i cupspelet har det gått desto bättre för John Guidetti. Även om röster har höjts om att han borde se över sina alternativ på grund av sparsamt med speltid så ger den svenska anfallaren aldrig upp. Chansen till en startplats i kvällens Celta Vigo är goda då den uttalade anfallaren Iago Aspas kan vilas inför stormatchen i helgen då man tar emot Real Madrid. Ett Real Madrid som man mycket imponerande slog ut i förra omgången av den spanska cupen. Får vi se ett lika taggat Celta Vigo ikväll mot Alaves så ligger en finalplats mycket nära till hands.

Alaves har gjort det bra i ligaspelet som nykomlingar denna säsong. En 12:e-plats i tabellen är inte fy skam och man är ett tufft lag att bryta ner, vilket inte minst 9 oavgjorda matcher skvallrar om. I föregående omgången av spanska cupen slog man ut Alcoron med 2–0 över två möten. Tuffare motstånd väntar ikväll och det är också något som oddset 6.15 på gästerna visar med all klarhet.

Hemmaseger är att vänta i kvällens match och 1.62 gånger insatsen känns på förhand godtagbart med en mindre insats. Spelen hittar du självklart hos 10Bet!