Alvaro Morata klar för Chelsea!

Alvaro Morata

Silly season är igång och rykten sprids dagligen. Här kommer det allra senaste från sommarens transferfönster och silly season.

 

Alvaro Morata – Chelsea

Alvaro Morata är ytterst nära en övergång till de engelska mästarna Chelsea. Under gårdagen gick Chelsea ut med att man kommit överens med Real Madrid om en övergångssumma. Övergångssumman sägs ligga på omkring 60 miljoner pund. Morata kommer under dagen göra en läkarundersökning hos Chelsea innan han skriver på för klubben. Moratas kontrakt tros sträcka sig över fem år. Morata startade endast 14 matcher i La Liga för Real Madrid förra säsongen men lyckades ändå göra hela 15 mål. Morata har bland annat två La Liga-titlar, två Serie A-titlar och två Champions League-titlar på sitt cv.

 

Max Kruse

Werder Bremens anfallare Max Kruse placeras i Premier League. Chelsea och Liverpool ska vara intresserade av den tyske anfallaren som stod för 15 mål på 23 matcher förra säsongen. Max Kruse har varit stabil de senaste åren och har inte gjort under endast en av sina senaste sex säsonger gjort under 10 mål. Kruse har kontrakt med Werder Bremen till juni 2019 och har en lön på omkring 42000 pund i veckan.

 

Marko Arnautovic – West Ham

Marko Arnautovic närmar sig en övergång till West Ham och förväntas genomgå läkarundersökning hos London-klubben inom de närmsta dagarna. West Ham hoppas kunna slutföra transfern i helgen så österrikaren hinner ansluta med laget senast på måndag. På måndag lämnar West Ham Österrike och flyger till Tyskland för andra delen av deras försäsong. Arnautovic har varit en av Stokes bästa spelare de senaste säsongerna och har på de senaste två gjort 17 mål.

Gör Marko Arnautovic skillnad i West Ham? Spela att West Ham slutar bland de 10 bästa i Premier League till oddset 2,50 hos Mobilebet.

Mobilebet har just nu en bra bonus som ger 200% upp till 600kr.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.