Helgens speltips på Allsvenskan ifrån Betfinal!

Sammanfattning Allsvenskan

Det är dags för den 16:e omgången i Allsvenskan. Malmö har dragit ifrån lite i toppen och bottenlagen har tappat hänget man hade på lagen ovanför. Här kommer en genomgång med speltips på lördagens matcher.

 

Halmstad-GIF Sundsvall, 16:00

Halmstad tar emot GIF Sundsvall hemma på Örjans Vall och hallänningarna är pressade att vinna. Halmstad ligger just nu på kvalplats neråt med åtta inspelade poäng. Nedanför ligger Kalmar på åtta poäng och AFC på sju poäng. GIF Sundsvall ligger på platsen ovanför kvalstrecket, men har dock hela sex poäng ner till Halmstad på kvalplatsen. Halmstad måste verkligen vinna mot Sundsvall så man inte halkar för långt efter lagen ovanför strecket. Båda lagen är formsvaga. Lagen möttes i förra omgången i Sundsvall då serien vänder, då vann Sundsvall med 1-0. Halmstad har varit riktigt svaga under de senaste månaderna och har inte vunnit sedan första omgången då Östersund besegrades på hemmaplan. Sundsvall kan vid en seger idag klättra en bra bit ovanför nedflyttningsstrecket.

Speltips på matchen: oavgjort eller Sundsvall, odds 1,64.

 

Malmö-Jönköpings Södra, 16:00

Serieledande Malmö som i veckan blev utslagna i Champions League-kvalet tar emot Jönköpings Södra hemma på Swedbank Stadion. Malmö kommer nu ha fullt fokus på Allsvenskan. Jönköping är inne i en rejäl formsvacka och kommer närmre nedflyttningsstrecket för varje omgång som går. Jönköping har inte vunnit på de senaste åtta allsvenska omgångarna. Malmö tappade senaste 3-1 till 3-3 hemma mot Sirius men hade innan dess fyra raka segrar. Malmö leder serie sex poäng före tvåan AIK som har kommit igång rejält. Jönköping är verkligen formsvaga och måste börja plocka poäng så man inte hamnar allt för nära nedflyttningsstrecket.

Speltips på matchen: Malmö -1,5 asian handicap, odds 2,05.

 

Sirius-BK Häcken, 18:00

Sirius tar emot Häcken hemma på Studenternas IP och det är en riktigt viktig match för båda lagen. Sirius ligger på fjärde plats med 26 inspelade poäng, endast två poäng bakom tvåan AIK. Häcken ligger åtta med 23 poäng. Häcken behöver en seger för att inte halka för långt efter topplagen. Sirius har en fyra raka matcher utan förlust och stod senast för en starkt insats mot Malmö när 3-1 vändes till 3-3. Häcken vann senast borta mot Jönköping och har börjat klättra mot topplagen. Sirius har varit riktigt starka på hemmaplan den här säsongen och har endast förlorat en av sina sju hemmamatcher. Häcken är ett av Allsvenskans bästa bortalag och göteborgslaget har endast en bortaförlust den här säsongen.

Speltips på matchen: Häcken draw no bet, odds 2,10.

 

Rygga speltipsen hos Betfinal. Betfinal erbjuder just nu en riktigt fin bonus, 100% upp till 100kr.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.