AIK

AIK måste vinna efter en blek insats på Färöarna

Det blev som vanligt målsnålt när AIK spelade. 0-0 mot ett säckgäng håller inte måttet, och nu måste Gnaget leverera på hemmaplan.

 

AIK klara favoriter

AIK fick en drömlottning i form av Klaksvik från Färöarna och avancemanget tycktes vara klart på förhand.

Men det var chansfattigt och AIK hotade aldrig, och det kunde lika gärna blivit en hemmavinst för Klaksvik som var nära att sätta 1-0.
Matchen slutade 0-0 och AIK måste lösa det här på hemmaplan.
Nu ikväll väntar returen på Friends Arena och det finns inget annat än att AIK ska vinna detta. Men det är rätt dålig tajming att behöva köra fullt blås ikväll då man möter Kalmar på Guldfågeln på söndag.

Målsnålt facit

Färingarna skäms nog inte över att spela 0-0 varken hemma eller borta och kommer göra det svårt för AIK som har svårt att göra mål oavsett motstånd och vad motståndarlaget har i kikaren. Inte blir det lättare när ett lag backar hem och gör sig kompakta.

I allsvenskan har AIK gjort 13 mål på 13 matcher och det är imponerande att man kan smyga med i toppen som de gör med såna siffror, när lagen i toppen, Malmö och Peking, har gjort 23 mål vardera. Men förklaringen ligger i att de har ligans bästa försvar och bara har 9 insläppta mål vilket är lägst i ligan tillsammans med Micke Stahres Häcken som ligger på samma siffra.

Nu har vi då Gnaget som ska föra matchen mot ett blåbärsgäng som antagligen är nöjda med ett kryss i fulltid. Och visst ska väl AIK vinna matchen bara genom att ställa in dojorna, men ofta genom ”tur” och tillfälligheter brukar de ta ledningen och sedan stänga till på ett mästerligt vis.
Underspelet på Under 2,5 mål ligger på 2.25 och spelet på AIK att vinna och under 2,5 mål ligger på 2.55 i odds hos ComeOn!

 

Spela på Europa League-kvalet hos ComeOn!

ComeOn

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.