Djurgården

Allsvenskan är igång – få 200 kr gratisspel här!

Gratisspel från Nordicbet

Allsvenskan har äntligen återvänt efter en månads paus. Abstinensen har varit total och det är riktigt skönt att få lite härlig och äkta fotboll som faktiskt betyder något.
Nu har Nordicbet ett fint erbjudande på allsvenskan där du kan få ett gratisspel. Du hittar erbjudandet bland Nordicbets kampanjer här.

Få ett gratisspel värt 200 kr på allsvenskan. Såhär gör du:

  • Anmäl dig till kampanjen. (Klicka i den blå rutan på spelkupongen INNAN du lägger spelet)
  • Lägg ett spel på 200 kr på Allsvenskan (minsta odds för kampanjen är 1,50)
  • Få ett gratisspel värt 200 kr att lägga på vilken allsvensk match du vill

Kampanjen pågår mellan den 26 juni till den 9 juli.

Omgångens matcher

8/7: Hammarby – Örebro

Bajen kommer från tre raka torskar. Sportklubben vann senaste lite överraskande hemma mot Peking.
Fyra av fem senaste mötena här har slutat i Örebro-vinst. Tre av dessa fem matcher har spelats i Örebro. Senast lagen möttes på Tele2 blev det 1-1 och det känns som ett resultat som kan upprepas i den här drabbningen. Kryssläge.

8/7: Sirius – AFC

Sirius lite osäkra sen Sarfo lämnat, lägg till en hel del skador. Lyckades vända underläge borta mot Sundsvall till vinst. Kommer till den här matchen med tre raka vinster.
AFC med ny tränare, Michael Jolley från Burnley, lyckades nästan rubba Malmö men blev övermannade och förlorade även den matchen. Fyra av fem senaste för AFC har varit förluster.
Lite ovisst, men borde bli en hemmavinst här.

8/7: Häcken – Malmö FF

Häcken är något av ett boogie-team för Malmö. På de 30 matcher som de har spelat så har Häcken 43 poäng medan Malmö har 40. På Häckens hemmaplan har Malmö bara lyckats vinna 4 gånger utav 14 möjliga försök, 3 kryss och 7 förluster. MFF går in i en tuff vecka där de möter Häcken på lördagen, makedonska Vardar på onsdagen i Europa-spelet och Sirius på lördagen. Viloläge?

9/7: Norrköping – Elfsborg

De fem senaste matcherna lagen emellan är det fyra Elfsborgsvinster och ett kryss.
Peking kommer till matchen tre dagar efter att Prishtina ska städas av på bortaplan. De vann första matchen med 5-0 så det ska nog kunna vilas en hel del spelare i den matchen.
Elfsborg har rullat igång och har sex raka utan förlust varav fyra är vinster. Nu senaste kryssade man mot Halmstad borta. Kryss även här?

9/7: Kalmar – AIK

Kalmar med nygamle tränaren Nanne lyckades inte ta poäng borta mot Djurgården, istället blev det en kross med 4-1. Nu åker de hem till Guldfågeln Arena då de får besök av ett annat Stockholmslag, nämligen AIK. Som bekant har AIKs offensiv varit trög samtidigt som Kalmar bör lägga en del krut på defensiven här. Lägg till att AIK måste vinna matchen mot Klaksvik efter att man spelat 0-0 i första mötet på Färöarna. Den matchen är tre dagar före denna allsvenska match. Trötta ben? Kryssläge.

9/7: Östersund – Jönköpings Södra

Här ska det rullas boll! Östersund ska strax kliva in i Europaspel då man möter Galatasaray fyra dagar efter Jönköping. Med tanke på snacket och det fokus som klubben och staden verkar ha på att ”etablera sig i Europa” kan det nog vilas en del spelare här. J-Södra har dålig form och har inte vunnit i allsvenskan på sju matcher, och det var mot AFC i början på maj. Är det här det vänder? Svårt, men det är fina odds och allt hänger på vilken inställning Östersund har till den här matchen, de är med bra i toppen men de kan inte fajtas på två fronter. Det är fina odds på kryss och J-Södra.

10/7: Djurgården – Sundsvall

Djurgården ska ju bara vinna en sån här match. Dessutom är Sundsvall som lag helt under isen och gör inte många rätt varken framåt eller bakåt. Sin svit på fyra 0-0-kryss innan uppehållet är långt borta och senast tappade man ledningen till förlust mot Sirius. Men av erfarenhet brukar Giffarna trivas i Stockholm och kan nog tråka ut Järnkaminerna och sno med sig ett kryss, precis som mot AIK.

10/7: Göteborg – Halmstad

Västkustderby? Nåja. Det går tungt för Halmstad som bara har vunnit en match i årets allsvenska, och det var i premiären mot Östersund. Sen dess har det varvats kryss och torskar och man ligger nästsist på 7 poäng. Blåvitt har inte imponerat och ligger långt ner i tabellen på en elfteplats och 17 poäng. Vinsterna har kommit mot bottengäng förutom Sirius, men då var det på en gräsmatta som liknande en åker. De andra tre vinsterna har kommit mot Sundsvall, Kalmar och Jönköping.

 

200 kr gratisspel hos Nordicbet

Nordicbet