Årets hetaste match i Premier League

Zlatan ManUtd

Manchester United mot Manchester City, José Mourinho mot Pep Guardiola. Det är äntligen dags för säsongens första Manchesterderby och det känns mer laddat än på många år. Två lag som båda har öppnat säsongen med tre raka vinster ställs under lördagen emot varandra och ur ett svenskt perspektiv har mötet aldrig kännts mer spännande. Ska Zlatan Ibrahimovic få sänka lokalrivalen eller blir det en seger för de ljusblå? Spela på matchen hos Expekt för att ta del av marknadens bästa odds!

Manchester City utan sin största stjärna

Lördag klockan 13.30 är tiden då Manchester stannar upp för ett par timmar. Det är då, inne på anrika Old Trafford som en av säsongens hetaste matcher ska avgöras. Manchester United mot Manchester City, det här kan knappast bli bättre!

Efter att ha armbågat Winston Reid i Manchester Citys senaste match mot West Ham så tilldömdes Sergio Aguero en avstängning på hela tre matcher. Det gör att den argentinske anfallaren nu missar derbyt och kanske försvann där också Manchester Citys chanser till att vinna matchen.

På andra sidan hittar vi en Zlatan Ibrahimovic i storform, 3 mål på tre matcher, och det är säkerligen med stor motivation han går in till denna match. Att hans relation med Pep Guardiola inte är den bästa vet vi redan om och det skulle säkerligen kännas bra för den svenska superstjärnan att få skjuta hem 3 poäng åt sitt Manchester United.

Spela på denna plus de andra sex lördagsmatcherna ifrån Premier League hos Expekt. Oavsett om du väljer att spela pre-game eller live så erbjuds du alltid oslagbara odds!

Spela på matchen hos Expekt här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.