Återigen dags för ligafotboll

Bayern Munich

VM-kvalet är över för denna gång och vi  återgår till ligafotbollen ute i Europa. Imorgon kväll kan vi se fram emot matcher ifrån Ligue 1, Primera Division och Bundesliga. En match ifrån var och en utav ligorna och med lag som PSG och Bayern München i spel så är vi garanterade hög underhållning. Spela på den europeiska toppfotbollen hos OddsAutomaten och ta del av oslagbara odds på hundratals marknader!

Schalke 04 vs Bayern München | Fredag 20.30

Två lag som öppnade säsongen på olika sätt ställs under fredagskvällen mot varandra på Veltins Arena. Schalke 04 som i ligapremiären förlorade snöpligt emot Eintracht Frankfurt med 1-0 tar emot de regerande tyska mästarna Bayern München.

Gästerna öppnade ligaspelet med att fullständigt förnedra Werder Bremen hemma på Allianz Arena. Slutresultatet skrevs till 6-0 och Carlo Ancelotti kunde knappast ha önskat sig en bättre start på jobbet i Bayern München. Nu ställs man inför ett klart tuffare test men med all den kvalitet som finns i truppen så är allt annat än 3 nya poäng en mindre skräll.

Schalke 04 har ett lag som absolut ska klara av att slåss om Europaplatserna denna säsong och det gäller att man är med redan ifrån start. Matchen mot Bayern München hör till säsongens tuffaste och man går in till mötet utan någon som helst press på sig. Skulle man lyckas plocka med sig ett poäng ifrån matchen så kan det mycket väl bli starten man behöver för att börja tro på de högre placeringarna.

Schalke 04

vs

Bayern München

8.00 (1)   5.00 (X)   1.30 (2)

Spela på matchen tillsammans med Bethard här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.