Assyriska i jakt på nytt kontrakt

ExclusiveBet

Dagens fotbollsunderhållning hämtar vi ifrån Påskbergsvallen för matchen mellan hemmalaget Varberg och gästande Assyriska. Med ett kommande landslagsuppehåll så är det sparsamt med ligamatcher men här bjuds vi på en mycket betydelsefull match ifrån Superettan. Assyriska är piskade att börja vinna om det inte ska bli nedflyttning till Division 1 när säsongen ska summeras om ett par veckor. Spela på matchen hos ExclusiveBet!

 

Varberg vs Assyriska | 19.00 Tisdag

Hemmalaget fick efter en rad fina resultat ge vika i senaste omgången då man förlorade med 2-0 mot IK Frej. Innan det radade man upp fem raka segrar, något som gör att man för tillfället befinner sig på en stabil 5:e-placering. Utan risk för att åka ut men samtidigt utan chans till uppflyttning så kan Varberg under de sista omgångarna av Superettan spela med en mer avslappnad inställning.

Gästerna för kvällen, Assyriska kommer ifrån en svit med fem oavgjorda matcher. Man ligger på nedflyttningsplats och kommer behöva spela upp sig om man ska rädda kontraktet till nästa år. Trots att laget är obesegrat i fem matcher så är det fortfarande trepoängarna som laget alltjämt behöver fler utav.

Matchen mot Varberg kommer att bli tuff men då hemmalaget inte har något specifikt att spela för så kan detta vara rätt läge för Södertäljelaget  att plocka med sig alla tre poängen. ExclusiveBet erbjuder i skrivande stund 1.81 gånger pengarna på hemmaseger medans en seger för Assyriska ger hela 3.80 gånger pengarna. In och hitta kvällens bästa spel nu och missa inte erbjudandet för alla nya spelare som ger dig upp till 1000 kronor extra att spela för!

 

Spela med Exclusivebet här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.