Fotboll i världsklass på Juventus Stadium

Italien Spanien

Så var det dags för den andra omgången utav VM-kvalmatcher och det är inga dussinmatcher vi har att se fram emot. Morgondagen bjuder på hela 9 heta möten där framförallt matcherna mellan Kosovo – Kroatien och Italien – Spanien sticker ut. Underhållningen fortsätter sedan på fredagen med bland annat vårat svenska landslag som ställs emot Luxemburg. Hitta de bästa oddsen hos Bethard, en sportsbook med oändliga spelmöjligheter och erbjudanden du inte hittar någon annanstans!

 

Italien vs Spanien | 20.45 Juventus Stadium

Det är inget snack om vilket VM-kvalmöte som kommer att dra till sig flest blickar under torsdagskvällen. Klockan 20.45 ställs två utav Europas största fotbollsnationer emot varandra i vad som kommer att bli en mycket sevärd match. Juventus Stadium är spelplatsen och vi kan räkna med fullsatt arena där spanjorerna kommer att ställas under stort tryck från läktarna.

Matchen blir en repris på åttondelsfinalen i EM i somras där Italien var laget som drog det längsta strået. 2-0 slutade matchen till italienarna och det ska bli mycket intressant att se om Spanien lärt sig av misstagen ifrån senaste gången lagen möttes.

Italien – Spanien är ett möte som fullkomligt sprudlar av stjärnspelare som till vardags håller till i några utav Europas bästa fotbollsklubbar. Nu kommer de båda nationerna med nya förbundskaptener och på förhand känns mötet helt vidöppet. Oddsen ifrån Bethard pekar på att vi kommer få se en jämn historia där spanjorerna får gälla som små favoriter.

 

Italien – 3.00 | Oavgjort – 3.00 | Spanien – 2.55

 

Lägg ditt spel hos BetHard här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.