Malmö FF

Betfairs riskfria spel på Malmö FF och Bnei Yehuda – Betfair spelbörsen

Med missat Champions League spel fortsätter Malmö FF’s jakt på europeiska triumfer i Europa League kvalet istället. Nästa stopp på vägen är israeliska Bnei Yahuda. Det positiva för Malmö här är att den israeliska säsongen inte har kommit igång ännu och mycket tyder på att israelerna är matchotränade inför mötet. Eftersom att mer än halva säsongen av Allsvenskan har spelats är Malmö mer än redo inför mötet. Även om deras allsvenska säsong kanske inte har gått som förväntat eftersom att de flesta som tippade ligan på förhand mer eller mindre tippade att Malmö skulle springa hem Allsvenskan den här säsongen.

Malmö hade inför matchen fyra raka oavgjorda matcher i Allsvenskan innan det släppte på riktigt i senaste ligamötet mot Falkenberg, där de med en komfortabel 5-0 seger är tillbaka på banan igen, men Malmö kan inte andas ut ännu eftersom att Djurgården för tillfället befinner sig på förstaplatsen i Allsvenskan med tre poängs ledning. Titelracet under hösten kommer att bli extremt intressant att följa eftersom att AIK ligger och hasar efter med bara ett poäng mindre än Malmö FF.

Få 450kr tillbaka på ett riskfritt spel mellan malmö ff mot bnei yehuda

Gillar du traditionell betting erbjuder Betfair naturligtvis det också men erbjudandet gäller enbart på spelbörsen. Regler och villkor gäller, besök Betfair för kompletta bestämmelser.

Europa League kvalet mellan Malmö FF och Bnei Yehuda: få 450 kr tillbaka om du inte vinner!

Nog om Allsvenskan. Om Malmö vinner dubbelmötet mot Bnei Yahuda betyder att de går direkt till gruppspelet i Europa League. Ett Bnei Yahuda som inte är i fas inför matchen ska inte vara några problem att besegra på hemmaplan och särskilt inte nu när Malmö har steppat upp sin målproduktion, även om det var mot ett av Allsvenskans sämsta lag. Det är ett styrkebesked oavsett. Jag tippar att Malmö kommer att hålla tätt bakåt och inte vill riskera att slarva in några onödiga bortamål för israelerna. Om vi tar Malmö’s statistik från tidigare möten i Europa League kvalet har de släppt in två mål totalt på tre matcher på hemmaplan.

Malmö har en av allsvenskans hetaste målskyttar i Markus Rosenberg som har svarat för åtta mål såhär långt inpå den allsvenska säsongen. Han kommer att vara ett viktigt anfallsvapen mot Bnei Yahuda. Förutom Rosenberg har Malmö en bra bredd på sin trupp inom alla lagdelar med bra backup spelare som Marcus Antonsson som kan gå in och avgöra matcher. Mitt tips är att Malmö går in och vinner matchen med 2-0 för att säkra upp för eventuella insläppta mål i bortamötet mot Bnei Yahuda. Oddset 1.44 på Malmö som matchvinnare får du hos Betfair spelbörsen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.