chile-uruguay_ Copa America

Bettingtips Chile – Uruguay Copa America 25e Juni

På tisdag 25 juni möts Chile och Uruguay i den sista omgången av grupp C i årets Copa America. Det är ett riktigt tungviktsmöte där Chile är regerande mästare från de två senaste turneringarna medan Uruguay har ett av kontinentens mest namnkunniga lag. När denna text skrivs har Chile endast hunnit med att spela en match medan Uruguay spelat två.

Chile inledde turneringen på ett mycket övertygande sätt när de besegrade inbjudna Japan med hela 4-0. Målskyttar för Chile blev Pulgar, Vargas som satte två baljor samt storstjärnan Sánchez. Även Uruguay inledde turneringen med en 4-0 vinst när de ställdes mot Ecuador. Målskyttar i matchen blev Lodeiro, Cavani och Suárez samtidigt som Ecuadors Mina gjorde ett självmål. I matchen därpå fick Uruguay dock bara 2-2 mot Japan. Målskyttar för Uruguay i matchen blev Suárez på straff samt Giménez. Uruguay leder därför gruppen på 4 poäng följt av Chile som med en match mindre spelad har 3 poäng. Chile har alltså chansen att ta över förstaplatsen om de lyckas besegra Ecuador inatt.

 Bettingtips på tungviktsmötet Chile – Uruguay

Frågan är om matchen kommer att sluta med seger för Chile, oavgjort eller med vinst för Uruguay. På förhand känns detta som en mycket jämn match eftersom det är två av Sydamerikas mest namnkunniga landslag som ställs mot varandra. Hos Chile är det framför allt Manchester Uniteds Alexis Sánchez och Barcelonas Arturo Vidal som är de två mest namnkunniga spelarna. Sánchez kommer visserligen från en usel säsong med Manchester United men det är vida känt bland fotbollssupportrar världen över att det i grund och botten är en oerhört skicklig fotbollsspelare. Sánchez har också inlett turneringen med att göra mål mot Japan.

Hos Uruguay är det framförallt anfallsparet Suárez och Cavani samt mittbacken Godín som utmärker sig. Barcelonas Suárez och Paris Saint Germains Cavani är närmare bestämt ett av världens bästa anfallspar som varje år öser in mål för sina klubblag. Samtidigt är Atlético Madrids Godín en av världens absolut bästa mittbackar som skänker ett lugn och en stabilitet till Uruguays försvar vilket är guld värt. Följande är oddsen för matchen hos tre av branschens största spelbolag:

ComeOn

* Chile vinner: 3.65

* Matchen slutar oavgjort: 3.25

* Uruguay vinner: 2.10

Mr Green

* Chile vinner: 3.70

* Matchen slutar oavgjort: 3.20

* Uruguay vinner: 2.10

Gör Suárez, Cavani eller Sánchez mål?

Tre av matchens största stjärnor är Uruguays anfallare Luis Suárez och Edison Cavani samt Chiles Alexis Sánchez. Suárez har hittills gjort mål i Uruguays båda matcher, Cavani gjorde mål i den första och Sánchez gjorde mål i Chiles första. Det är därför långt ifrån osannolikt att någon av dessa spelare även hittar nätet i denna match. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag för att detta ska inträffa:

Mr Green

* Luis Suárez gör mål: 2.48

* Edison Cavani gör mål: 2.48

* Alexis Sánchez gör mål: 4.10

Unibet

* Luis Suárez gör mål: 2.48

* Edison Cavani gör mål: 2.48

* Alexis Sánchez gör mål: 4.10

 888sport

* Luis Suárez gör mål: 2.48

* Edison Cavani gör mål: 2.48

* Alexis Sánchez gör mål: 4.10

Gör båda lagen mål?

Med tanke på vilken offensiv kraft de båda lagen besitter är det verkligen inte osannolikt att de båda gör mål i matchen. Hos 888sport är oddset på detta 1.88. Hos ComeOn är det 1.86 och hos Mr Green 1.88.

Jag vill även påminna er om att ni kan streama matchen hos Unibet och Mr Green. Sist men inte minst önskar jag er lycka till i ert spelande och hoppas att ni kommer att vinna!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.