Colombia Paraguay Copa America 2019

Copa America 2019 – Colombia – Paraguay 23 Juni -bettingtips med odds

Det är nu dags för den sista omgången av grupp B i årets Copa America. I den ena av gruppens två avslutande matcher ställs Colombia mot Paraguay. Colombia leder gruppen på 6 poäng efter att ha inlett turneringen med två raka segrar. I sin inledande match besegrade de Argentina med 2-0 för att därefter slå Qatar med 1-0.
Paraguay har i sin tur inlett årets turnering med att spela oavgjort i två raka matcher. I sin första match fick man 2-2 mot Qatar i en match där man tappade en 2-0 ledning. Detta följde man upp med att spela 1-1 mot Argentina. Även i denna match tog man ledningen men tvingades sedan se Argentina reducera på straff. I och med detta innehar Paraguay andraplatsen i gruppen med 2 poäng. Paraguay har därför redan missat chansen att vinna gruppen men är i allra högsta grad med i kampen om andraplatsen.

Vad tippar bettingexperterna på -Colombia – Paraguay Copa America

Vanligtvis hade Colombia varit stora favoriter att ta hem denna match. Detta baseras dels på deras form eftersom de inlett turneringen med två raka segrar. Dessutom är de det på pappret bättre laget med världsstjärnor som James Rodríguez, Juan Cuadrado och Radamel Falcao i laget. Vad som dock gör detta till en oerhört klurig match att spela på är det faktum att Colombia inte har något att spela för eftersom de redan står som klara gruppsegrare. Det är därför troligt att deras tränare Carlos Queiroz väljer att vila ett antal nyckelspelare i matchen, något som lär göra laget betydligt mindre slagkraftigt. Frågan är också om de spelare som får starta matchen är redo att ge allt när de redan är vidare till slutspelet som gruppsegrare.

Svår match att betta tycker även bettingproffsen.

Samtidigt som Colombia alltså redan är klara för avancemang från gruppen behöver Paraguay gå för vinst för att kunna vara säkra på gå vidare. De lär därför vara betydligt mer motiverade inför denna match. Ska man vrida och vända på saker och ting kan detta dock också betyda att de kommer att öppna upp sig defensivt. Det kan därför ge utrymme för någon av Colombias spelare att straffa dem. Oavsett om Colombia väljer att starta med en reservbetonad elva är det nämligen inte dåliga spelare de har i sitt lag. Dessutom kan det mycket väl hända att några av de spelare som bänkas får komma in sent i matchen och får chansen att avgöra mot ett Paraguay som då mycket väl kan ha sprungit sig trötta efter att ha tvingats pressa på i offensiven under hela matchen.
Detta är alltså en mycket svår match att spela på eftersom det är omöjligt att veta vilket lag Colombia kommer att starta med samt hur seriöst de kommer att ta matchen. Följande är dock oddsen på matchen hos tre välkända spelbolag:
* Colombia vinner: 2.75
* Det blir oavgjort: 3.25
* Paraguay vinner: 2.60
* Colombia vinner: 2.75
* Det blir oavgjort: 3.30
* Paraguay vinner: 2.50

 Totalt antal mål – Colombia – Parguay Copa America 2019

Med tanke på att båda lagen är mycket offensivt skickliga känns det inte helt otänkbart att det blir en del mål i denna match. Samtidigt är det dock ganska vanligt att två såpass skickliga lag tar ut varandra när de möts. Hos 888sport är oddset på att det blir över 2.5 mål 2.02 medan oddset på att det blir färre är 1.79. Hos Bet365 är motsvarande odds för över 2.5 mål 2.00 medan oddset för färre är 1.80.
Jag vill också påminna er om att matchen går att streama hos Unibet och Mr Green! Lycka till i ert spelande, jag håller tummarna för att ni ska vinna!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.