Sverige Kanada dam vm 2019 åttondelsfinal

Bettingtips och odds Sverige – Kanada åttondelsfinal Dam fotbolls VM Frankrike 2019

VM-åttondel och bettingtips –  Sverige mot Kanada 24/6

Det är dags för Sverige att träda in i VM-slutspelet. Motståndaren är Kanada och har likt Sverige gjort det som förväntades av dem i turneringen än så länge. En aningen tuffare grupp där Kamerun och Nya Zeeland besegrades medan Nederländerna blev för tufft gör att Kanada likt Sverige slutade två i sin grupp. Matchen kommer att bli tajt och de kommer förvåna de flesta av oss om matchen slutar i någon typ av målkalas. Kan något av lagen luckra upp den andres försvar och avancera till en kvartsfinal?

Bettingtips med högst odds Sverige – Kanada

Analys av bettingtipsen inför Sverige – Kanada

Det står en kvartsfinalplats i VM mot Tyskland i Rennes lördagen 29 juni på spel. Kanada är ett lag som förlorar väldigt sällan och har en av världens mesta VM-målskyttar i Christine Sinclair. Anfallaren gjorde mål i sitt femte(!) VM mot Nederländerna och har på 285 matcher mäktat med 182 mål i landslaget. Hon jagar Abby Wambach rekord på 184 mål som är flest någonsin både inräknat dam- och herrsidan. Vi spelar Sinclair som målskytt till 3,00 på bet365.

Vi har redan sett andra matcher som gått till förlängning då det varit jämna lag som ställts mot varandra i VM-slutspelet. Därför spelar vi på att det blir under 2,5 mål i matchen till oddset 1,50 på Coolbet.

Sverige måste se upp för Sinclair

Kanada har bättre ranking än Sverige, är taggade efter att ha undsluppit USA i slutspelet samt har ett anfallsvapen i Sinclair. Sverige har blandat och gett en hel del men i slutändan endast gjort vad som förväntats av laget. Vinster mot Thailand och Chile var ett måste medan man aldrig kan räkna med att vinna mot USA. För Kanadas del har de städat av både Kamerun och Nya zeeland, något som sedan följdes upp av en knapp förlust mot Nederländerna. Kanada är ett stabilt lag som kommer att mala med sin styrka och fart. Sverige har haft det tufft med att hitta en skyttedrottning inför och under VM. Dock har laget haft en hel del målskyttar, vilket kan ses som en styrka. I ett slutspel krävs dock att någon stiger fram och visar vägen. Vi tror att drar det längsta stråt i matchen och håller undan. Spelas till 2,70 på Betway. Endast i 1 av de 6 senaste matcherna har det blivit mer än 2 mål. Att det kommer bli tight och målsnålt är givet. Sverige har historiskt haft svårt att hålla nollan i VM och med insläppt mål mot exempelvis Thailand är vi skeptiska till att det händer ikväll.

Det blir intressant att se Sveriges bästa lag mot ett bra motstånd, för vi är nog inte så många som förstod laguttagningen mot USA. Parc des Princes är skådeplatsen för Sveriges åttondel och märkligt nog känns detta på sätt och vis som den första blågula matchen i detta mästerskap som verkligen betyder något på riktigt. Tyvärr blir det respass med Sinclair som stor matchvinnare, det spelas till 4,00 på Betsson. Tyvärr väger Sverige för lätt när de stora nationerna klampar in i slutspelet.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.