Brasilien Paraguay Copa America kvartsfinal

Copa America – kvartsfinal – Brasilien – Paraguay

Brasilien – Paraguay Copa America kvartsfinal

Årets Copa America har nu nått fram till kvartsfinalerna. I den första av dessa ställs värdnationen Brasilien mot Paraguay. I gruppspelet besegrade Brasilien Bolivia med 3-0, spelade 0-0 mot Venezuela och vann mot Peru med hela 5-0. Med detta fick Brasilien 7 poäng vilket var nog för att vinna grupp A.
Paraguay spelade istället i grupp B. De inledde sin turnering med att spela 2-2 mot Qatar. Därefter fick de 1-1 mot Argentina innan de i sista matchen föll med 0-1 mot Colombia. Paraguay fick på så sätt sammanlagt 2 poäng i gruppspelet. Detta var inte nog för att hamna på första- eller andraplats. Däremot gick de vidare som en av turneringens två bästa grupptreor.

Trolig matchutgång

Av samtliga kvartsfinaler i årets Copa America är detta den match där utgången känns allra mest given. Allt annat än en brasiliansk seger hade nämligen varit en oerhört stor knall. Skälen till varför Brasilien får anses vara solklar favorit är flera. Dels har Brasilien ett betydligt mer namnkunnigt lag än vad Paraguay har, och detta trots att deras stora stjärna Neymar missar turneringen på grund av skada. Eller vad sägs om spelare som Liverpools stjärnmålvakt Alisson, PSG:s mittbacksbjässe Thiago Silva, Barcelonas Coutinho och Liverpools anfallsjätte Firmino för att nämna några?
Som om det inte vore nog med att Brasilien är överlägsna på pappret så har de även fördelen av att spela på hemmaplan eftersom årets turnering äger rum i just Brasilien. Dessutom har de formmässigt varit överlägsna Paraguay hittills i turneringen. Brasilien lyckades nämligen alltså vinna sin grupp efter två vinster och en oavgjord match medan Paraguay gick vidare som en av de två bästa grupptreorna efter två oavgjorda och en förlust.
Det är uppenbart av oddsen att döma att även spelbolagen ser Brasilien som stor favorit i matchen. Följande är oddsen hos två spelbolag:

 Bet365

* Brasilien vinner: 1.18
* Det blir oavgjort: 7.00
* Paraguay vinner: 13.00

 888sport

* Brasilien vinner: 1.17
* Det blir oavgjort: 7.00
* Paraguay vinner: 14.00

Gör båda lagen mål?

Av allt att döma lär Brasilien göra mål i matchen. Men vad är då chansen för att Paraguay också kommer göra det? Med tanke på att Brasilien har ett försvar av absolut världsklass samtidigt som de hittills inte släppt in ett enda mål i turneringen är det inte alls osannolikt att de lyckas hålla nollan även mot Paraguay. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag för att båda lagen gör mål i matchen:

 888sport

Båda lagen gör mål:
* Ja: 2.88
* Nej: 1.40

 Mr Green

Båda lagen gör mål:
* Ja: 2.88
* Nej: 1.40

Unibet 

Båda lagen gör mål:
* Ja: 2.88
* Nej: 1.40

Gör någon av Brasiliens offensiva spelare mål?

Mot Peru började Brasilien med Roberto Firmino, Everton, Philippe Coutinho och Gabriel Jesus i offensiven. Chansen att någon eller några av dessa spelare hittar målet mot Paraguay känns stor. Unibet har 1.89 i odds på Jesus som målskytt, 1.94 på Firmino, 2.35 på Coutinho och 2.55 på Everton. Hos ComeOn är oddset på Jesus 1.66, Firmino 2.10, Coutinho 2.40 och Everton 2.00. Hos Mr Green är det 1.89 på Jesus, 1.94 på Firmino, 2.35 på Coutinho och 2.55 på Everton. Oddset hos 888sport på Jesus som målskytt är 1.89. På Firmino är det 1.94, på Coutinho 2.35 och Everton 2.55
Glöm inte att matchen kan streamas hos Unibet, Mr Green och 888sport. Vad ni än väljer att lägga ert spel på så önskar jag er lycka till och håller tummarna för att ni ska vinna. Glöm inte heller att ha det så kul det bara går när ni spelar!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.