Tyskland fotboll

Blir Tyskland nästa lag att gå till VM?

Ännu ett sådant jobbigt uppehåll från ligaspelet när VM-kvalet går in i slutspurten. I prispotten ligger en biljett till VM i Ryssland nästa sommar. Sveriges förutsättningar har ni säkerligen koll på och oavsett resultat mot Luxemburg kommer Sverige inte vara klara för VM efter morgondagens match. Det finns däremot andra nationer som redan efter torsdagens omgång kan boka sina biljetter till vodkans land.

Tyskland säkrar VM-biljetten

Regerande världsmästaren Tyskland är ett av länderna som är klara om det blir minst en poäng borta mot Nordinland. Efter 8 spelade omgångar har tyskarna gått rent och står på maximala 24 poäng med en målskillnad på smått ofattbara 35–2. Die Mannschaft har haft en hyfsad period bakom sig med seger i Confederations Cup i somras trots att Joachim Löws tog ut b-uppställningen till turneringen. Parallellt med triumfen lyckades även Tysklands U-21 gå hela vägen och vinna guld i EM i Polen. En hyfsad mästerskapssommar för tyskarna alltså.

Hämta Bonus

Det krävs mer en kollektiv kollaps för att Tyskland inte ska vinna grupp C. Med fem poäng före Nordirland inför de två avslutande matcherna räcker det med 1 poäng för att ta gruppsegern. Då ska det tilläggas att efter matchen mot Nordirland tar laget emot Azerbajdzjan på Fritz-Walter-Stadion.

Även England kan bli klara imorgon

Ett annat lag som kan bli klara för slutspelet i Ryssland är England. Precis som rivalen Tyskland är landet fem poäng före tvåan och om inte Slovakien får målfnatt och tar igen målskillnaden på 5 mål bör 1 poäng räcka på de avslutande omgångarna. Tipset blir att England säkrar VM-platsen redan efter morgondagens match när man tar emot Slovenien på Wembley – en arena som laget har fyra vinster av fyra möjliga i årets kval.

Betta på VM-kvalet hos Scandibet

Om du vill betta på VM-kvalet är Scandibet ett riktigt bra alternativ. Du kan spela både live och pre-game på alla matcher hos Scandibet. Hos det skandinaviska spelbolaget får du en fin välkomstbonus för att komma igång med ditt bettande. Besök bettingsajten på direkten för att ta del av välkomsterbjudandet.

 

Scandibet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.