Patriots

Maxad odds boost när Patriots är storfavoriter

4 omgångar är avklarade i årets NFL och det är dags att kicka igång den femte omgången med  Thursday night football. Regerande Super Bowl vinnaren New England Patriots åker till soliga Florida för att handskas med Tampa Bay Buccaneers. Bradys mannar är stora favoriter men trots detta erbjuder Betfair 5,0 i odds på seger för New England Patriots. Blir det säsongens tredje seger för Patriots eller kommer ett utvilat Tampa förstöra festen för Patriots.

Trög start för regerande mästaren

Även om Patriots kanske inte imponerat fullt ut under säsongsinledningen är detta en match som ska vinnas 10 gånger av 10. Med serien 2–2 bör laget spela betydligt bättre då Tampa har inlett säsongen med två segrar mot Chicago Bears och New York Giants och endast en förlust när Minnesota Vikings blev för svåra på bortaplan.

Hämta Bonus

Tom Bradys mannar hade en tuff premiär när Kansas City Chiefs var flera klasser bättre och lite förvånande krossade Patriots med hela 42-27 trots att Patriots hade hemmafördel på Gillette Stadium i Foxborough, Massachusetts. Efter premiären steppade laget upp en del och det blev två raka segrar mot New Orleans Saints och Houston Texans. Men efter en hedersam förlust mot Carolina Panthers har laget nu endast raden 2-2 och ligger därför på tredje plats i AFC East.

Patriots enorma favoriter

Inför kvällens match är Patriots stora favoriter och oddsen låg tidigare på 1,40 till Patriots att vinna mot Buccaneers. Betfair älskar dock NFL och vill ge dig ett riktigt fint erbjudande när du blir ny kund. Du får oddsen 5,0 på att Patriots ska vinna när du registrerar ett nytt konto hos Betfair. Så här gör du för att ta del av välkomsterbjudandet:

  • Skapa ett konto hos Betfair med koden ZSAM07 och placera ett spel på att Patriots vinner (max 100 kr insats)
  • Få 5.0 att New England Patriots vinner över Tampa Bay Buccaneers
  • Om Patriots vinner matchen får du insatsen i kontanter och resten av beloppet som gratisspel

betfair

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.