Aik mot guld oddsboost

Boostade odds när AIK går för guld

Allsvenskan ska avgöras och AIK har guldet i egna händer. Trots att AIK är stora favoriter och vill vinna för att ta Lennart Johanssons pokal, har Betfair boostat upp oddsen riktigt fint. Tidigare låg oddset på 1,44 för AIK-seger medan nu är det istället 8.0 gånger pengarna du kan få hos Betfair. Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Fyll i kampanjkoden ZFBMGM när du skapar en ny sida
  • Placera ditt spel på att AIK vinner matchen
  • Högsta kvalificerade insats som räknas till kampanjen är 50 kr

Spela din oddsboost innan matchen startar här!

AIK går för guld

Länge såg det ut som att guldet var klart för AIK men efter en liten dipp på slutet avgörs det nu först i sista omgången. Laget åker till Guldfågeln Arena i Kalmar i sista matchen och behöver ta poäng för att Lennart Johanssons pokal ska bli deras. AIK har varit Sveriges bästa lag under 2018 men nerverna har kommit på slutet. Man hade chansen att avgöra hemma mot Sundsvall senast men fick bara 0-0.

Nu är det så att kryss räcker för att guldet ska bli klart, men förvänta er ett gnaget som går för seger. Man är två poäng före Norrköping men har 10 mål bättre i målskillnad. Det återstår att se hur Richars Norling formerar laget.

Kalmar vill hindra guldfesten

Henrik Rydström (tränare för Kalmar) har inför matchen gått ut och sagt att han gärna förstör guldfesten för ”Gnaget”. Ingen förening vill ha guldfest för någon annan på sin hemmaplan, framförallt inte när det är AIK som kommer på besök.

Kalmars säsong har varit okej men inte mer. Efter en svag inledning fick man ordning på spelet och kommer förmodligen att hamna på en 10:e plats. Det får räknas som godkänt för smålänningarna, framförallt med tanke på att tränaren Nanne Bergstrand inte längre styr den småländska skutan.

Förvänta er ett gnaget som går för guld och därmed vill avgöra detta tidigt. Glöm inte därför att ta emot det boostade oddset på 8 gånger pengarna hos Betfair. Bättre odds får du inte på matchen mellan AIK och Kalmar.