chelsea tottenham oddsboost

Boostade odds på 14,0 när Chelsea åker till Wembley

Londonderby i Premier League väntar när Tottenham och Chelsea drabbar samman på Spurs tillfälliga hemmaarena Wembley. Trots att oddsen låg på 2,55 på obesegrade Chelsea väljer Betfair att boosta upp oddsen ordentligt till 14,0 gånger pengarna på att Chelsea vinner över Tottenham. Så här gör du för att ta del av de boostade oddsen:

  • Skapa ett nytt konto hos Betfair
  • Använd koden ZFBMGT när du registrerar dig
  • Placera ett singelspel på att Chelsea vinner borta mot Tottenham
  • Högsta kvalificerade insatsen som räknas till kampanjen är 50 kronor
  • För fullständiga regler och viilkor besök Betfair

Här kan du spela din oddsboost innan matchen startar

Chelsea obesegrat i Premier League

Under nye tränaren Maurizio Scarri har Chelsea spelat 12 matcher i Premier League och fortfarande inte förlorat. Man har släppt in endast åtta mål men stått för 27 framåt. Nu väntar dock en av säsongens tuffaste bortamatcher när man ställs mot Tottenham på nationalarenan Wembley.

SKulle Chelsea vinna hakar man på toppstriden som just nu består av Manchester City och Liverpool. Förlust däremot och Tottenham tar över tredjeplatsen och skulle Arsenal lyckas vinna sin omgång är det snarare en kamp om fjärdeplatsen än guldet som gäller för de blåklädda Londlaget. Därför är lördagens match på Wembley otroligt viktig för bägge lagen.

Vart är Tottenham 2018/19

Tottenham har blandat och gett under säsongen men ligger trots allt fyra i ligan. Viss har man förlorat vart fjärde match i Premier League men Spurs har samtidigt inte spelat en enda oavgjord, och att omvandla kryss till trepoängare är det bästa man kan göra under en säsong.

Tottenham lär dock som vanligt inte slåss om några titlar men en topp 4-placering måste räknas som en godkänd säsong. Spurs saknar nyförvärven för att kunna hota de riktigt stora om en ligatitel. Nu behöver man vinna mot Chelsea för att visa att man menar allvar med toppstriden och inte bara jagar en plats i Chamions League.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.