Boostade odds på Brasilien som vinnare i OS

Den 4:e augusti, en dag innan den officiella OS-öppningen så drar fotbollsturneringen igång. Hemmanationen Brasilien är som alltid en av förhandsfavoriterna till att plocka hem titeln men där är många tuffa hinder på vägen för Neymar och co. Spela på OS hos Unibet för att ta del av en mängd exklusiva erbjudanden, just nu har man höjt oddsen på Brasilien som slutsegrare i turneringen!

Brasilien mot första OS-guldet

Något oväntat så har Brasilien aldrig lyckats vinna OS i fotboll. Trots en uppsjö av talangfulla upplagor så har man alltid misslyckats med att gå hela vägen till att få lyfta pokalen mot skyn. Till sommarens OS kommer man med en mycket stark trupp där spelare som Douglas Costa och självklart superstjärnan Neymar sticker ut. Man är solklara favoriter till att vinna turneringen som i år alltså spelas på hemmaplan, något som sätter än mer press på det brasilianska landslaget.

Utmanare om titeln finns även om hemmanationen såklart är stora favoriter. Argentina, Portugal och Tyskland är bara några utav länderna som deltar i sommarens OS. Utöver dessa lag så hittar vi även vårat svenska landslag i turneringen. Får vi se en bättre prestation än under sommarens EM i Frankrike eller ska frånvaron av Zlatan Ibrahimovic visa sig bli allt för tung?

På Unibet erbjuder man alla sina spelare boostade odds på Brasilien som slutsegrare fram till och med den 4:e augusti. Hela 2.25 gånger pengarna erbjuds du, ett spel som du inte hittar någon annanstans. In och utforska hela OS-utbudet på Unibet för att hitta de bästa spelen redan nu.

Spela Brasilien att vinna OS-guld hos Unibet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.