Sista kvalomgången i Champions League

Det är en lång väg mot gruppspelet i Champions League och ikväll tar vi ytterligare steg när sista kvalomgången ska avgöras. Vilka lag som ska få spela play off avgörs ikväll och det är inga dåliga lag som går upp emot varandra i kvällens matcher. Följ matcherna på OddsAutomaten och spela live på marknadens bästa odds. Även om ligaspelet ute i Europa inte dragit igång ännu så är vi nu i uppstarten av en fantastisk fotbollssäsong!

Vägen mot gruppspelet

10 matcher ikväll, 10 lag ska bort, lika många får chansen att spela play off. Det står mycket på spel när returerna i den sista kvalomgången ska avgöras. Ajax, PAOK, Fenerbahce är bara några utav alla Europeiska storklubbar som ska försöka säkra sin plats i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering.

Svensk representation saknas efter att IFK Norrköping slagits ut av Rosenborg över två möten. Olyckligt för svensk del men då vi fortfarande har två lag kvar i kvalet till Europa League så kan vi fortfarande hoppas på svenskt deltagande i Europa.

Ny spelare på OddsAutomaten

Är du ny spelare på OddsAutomaten? Missa då inte välkomsterbjudandet som ger dig hela 1200 kronor extra att spela för. Det enda du behöver göra är att registrera ett konto hos OddsAutomaten och göra en insättning på ditt spelkonto. Du får sedan ta del av en insättningsbonus på 100% upp till 1200 kronor, pengarna finns klara att använda direkt efter genomförd insättning!

 

Spela på Champions League här!