Mayweather vs McGregor, The Moneyfight

Höjda odds på Mayweather vs McGregor hos Betfair

Det är dags för en helmaxad fajtövning när vi nu bara är timmar ifrån en uppgörelse mellan boxaren Floyd Mayweather och MMA-mästaren Conor McGregor. Matchen går kl 05.00 på söndagmorgon och Betfair har en fin oddsboost för dig här nedan.

I helgen smäller det. En av tidernas mest hajpade matcher ska avgöras när Floyd ”Money” Mayweather möter Conor McGregor i en ren boxningsmatch i Super Welterweight. Mayweather är 1.73 och väger 68 kg. och McGregor är 1.75 och väger 70 kg. Så det är en svag fördel McGregor, men med tanke på att han ska släppa MMA-sargen och inte kan använda sig av varken grepp eller sparkar, samtidigt som han möter Mayweather som är femfaldig världsmästare och obesegrad med siffrorna 49-0 varav 26 är vinster på knockout.

Boxningslegendaren Mike Tyson har uttryckt följande i en podcast:
– McGregor kommer att dö i ringen.

Mayweather tog initiativet

Det var många turer innan det hela blev klart. Det hela började med att Mayweathers gäng kontaktade McGregor angående en fajt, och det var många turer kring om det hela skulle ske överhuvudtaget. Samtidigt som Mayweather sa att det enda som skulle kunna få honom att avbryta sin pension är en fajt mot McGregor. Budandet har skett bakom stängda dörrar och det finns inga officiella siffror. Men det talas om 100 miljoner dollar till Floyd och runt 75 miljoner till McGregor.

 

Betta på ”Moneyfight” hos Betfair här!

Just nu förhöjt odds på både Mayweather (4.00) och McGregor (15.00).

Mayweather vs McGregor Betfair