MFF

Boostat odds när guldet kan bli klart!

Allsvenskan är tillbaka efter uppehållet för VM-kvalet. Stormöte väntar när mesta mästarna och serieledande Malmö FF åker till Idrottsparken för möte med IFK Norrköping. Förra året var matchen mellan lagen nästan en direkt avgörande guldmatch men i år är det inte lika spännande.

Malmö FF leder som förväntat allsvenskan helt överlägset när endast 4 omgångar återstår. Med 9 poäng ner till Djurgården kan guldet vara Malmös redan på måndag. Om Djurgården tappar poäng på söndag borta mot Sirius samtidigt som MFF vinner är guldet återigen i Malmö.

MFF kan säkra guldet

MFF kommer vara dundertaggade oavsett resultatet mellan Sirius och Djurgården. Det enda som talar emot en skånsk seger är Malmös sviktande form på bortaplan senaste tiden. På de tre senaste matcherna har laget inte vunnit en match och bara tagit en poäng – i den smått galna matchen borta mot Östersund.

Hämta Bonus

Norrköping har haft en märklig säsong som varit ömsom vin ömsom vatten. Just nu ligger laget på en fjärde plats hela 14 poäng efter di blåe. Peking har 4 poäng upp till AIK som just nu innehar den sista Europaplatsen. Med tanke på att det endast återstår fyra omgångar måste Norrköping ha med sig alla tre poäng om drömmen om Europaspel ska finnas nästa år.

Optimala förutsättningar inför matchen

Malmö har alla spelare tillgängliga förutom långtidsskadade Felipe Carvalho och detsamma gäller Norrköping som endast saknar korsbandsskadade Andreas Blomqvist och Henrik Castegren. Förutsättningarna är därför perfekta för att vi ska få en välspelad match mellan två av Sveriges giganter de senaste åren.

Malmö lär vinna det här men trots det erbjuder Betfair boostade odds på seger för Malmö. När du blir ny medlem hos Betfair kan du få 8.0 i odds på att Malmö vinner. Erbjudandet gäller för nya kunder som inte redan varit medlemmar hos Betfair. Bli medlem idag och ta del av det boostade oddset på MFF.

betfair

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.