Avgörande match i Allsvenskan

Tar MFF guldet ikväll?

Efter Djurgårdens oväntade förlust borta mot Sirius under gårdagen har mesta mästarna MFF chansen att säkra SM-guldet redan ikväll på Idrottsparken i Norrköping. Malmö kommer taggade till tänderna och lär vilja ha revansch från 2015 när Norrköping säkrade guldet på Swedbank Stadion i sista omgången.

Malmö FF har varit överlägsna hela säsongen och har ikväll möjligheten att säkra guldet trots att tre omgångar återstår efter kvällens drabbning. Motståndet är IFK Norrköping och blir det vinst för MFF säkrar man SM Guld nummer 20 och den andra stjärnan på bröstet.

Norrköping jagar Europaplats

MFF är knappa favoriter inför kvällens match men kommer få det tufft mot ett Norrköping som fortfarande inte gett upp jakten på Europaplatser. Ska man hota Djurgården på plats tre behövs det tre poäng idag mot MFF.

Malmö i sin tur har fyra matchbollar att säkra guldet. Tre poäng räcker för att guldet ska vara klart och gör MP och gänget jobbet kommer Hipp fyllas till bredden ikväll. MFF-fans på plats på Idrottsparken väntas fördubblas i antal på bara ett dygn nu när Di Blåe kan vinna Allsvenskan redan ikväll.

Spela Malmö att säkra guldet redan ikväll hos Mobilebet

Magnus Pehrsson har tillgång till fullt manskap ikväll så när som på långtidsskadade Felipe Carvalho. Mittbacken Franz Brorsson missar eventuellt också matchen på grund av sjukdom. Förhoppningsvis tillfrisknar han till den potentiella guldfesten på Hipp. ”Frazze” var den spelare som såg mest fram emot fjolårets guldfest.

Spela på allsvensk fotboll hos Mobilebet

Norrköpings säsong har varit upp och ner. Peking inledde mycket starkt och såg länge ut att bli Malmös främste utmanare om SM-guldet. Efter sommaruppehållet hamnade laget i en rejäl formsvacka och storhetstiden med SM-guld 2015 har passerat. Visserligen kan man fortfarande nå en plats i nästa års Europaspel men det är många pusselbitar som måste falla på plats för Jens Gustafsson och hans vitblåa lag.

Om du gillar att betta på allsvenskan eller annan fotboll borde du prova Mobilebet. Där hittar du odds och flertalet marknader på varje allsvensk match. Oavsett om du föredrar att oddsa live eller pre game är Mobilebet ett vasst spelbolag med bra odds och kampanjer.

Mobilebet Banner