betfair banner

Bygg ett eget spel inom en och samma match med Betfairs nya funktion

Betfair har lanserat en ny oddsfunktion som tillåter dig att bygga ett eget spel inom en och samma match/evenemang. Du kan nu med hjälp av Same Game Multi, eller Bygg ett spel som det heter på svenska, kombinera flera spel på en och samma match.

Använd funktionen på Champions League-finalen i helgen

Tidigare var man tvungen att kontakta Betfair via sociala medier för att be om att få skapa ett eget liknande spel, vilket många ansåg som omständigt. Betfair har därför lyssnat till sina spelare och nu lanserat Same Game Multi som gör det möjligt att bygga ett helt eget spel av kombinerade alternativ på en och samma match. För att du ska få lite grepp om vad det hela handlar om har Betfair ett färdigbyggt spel på Champions League-finalen mellan Real Madrid och Liverpool till helgen.

Testa Betfairs nya funktion genom att klicka här

 

Detta är en trippel och innehåller valen: över 2.5 mål i matchen, Mohamed Salah som första målskytt och Liverpool att vinna matchen till ett totalt odds på 12.21 i skrivande stund. Givetvis behöver du inte använda dig utav dessa val om du inte vill utan du kan välja helt själv vad ditt spel ska innehålla.

I nuläget går det bara att bygga spel på pre game fotbollsodds och kommer att vara tillgängligt på Champions League-finalen nu i helgen samt alla matcher i fotbolls-VM 2018.

Du hittar funktionen när du klickar dig in på fliken ”Odds” och du kan som sagt själv konfigurera ditt spel genom att lägga till och ta bort val. Gör din egen dubbel, trippel, you name it. Testa funktionen redan till helgen och se vad du tycker!

Några av marknaderna som är tillgängliga för Bygg ett spel

  • Rätt resultat
  • Handicap-spel
  • Målgörare
  • Första målgörare i matchen
  • Båda lagen att göra mål
  • Över/under antal mål
  • Totalt antal hörnor
  • Antal kort i matchen

 

Detta är som sagt bara några av marknaderna som du kan bygga dina egna spel på. Besök Betfairs hemsida för att se fler. Har du några frågor om funktionen kan du alltid vända dig till Betfairs kundsupport.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.