betfair oddsboost malmö ff dalkurd

7x pengarna på Malmö FF att vinna över Dalkurd

Vi är inne i den sista omgången innan allsvenskan tar ett uppehåll på lite mer än en månads tid till förmån för fotbolls-VM 2018. Malmö FF tar emot jumbon Dalkurd och du får sju gånger pengarna hos Betfair på att de regerande mästarna vinner. Säkra pengar?

Malmö på uppåtgående

Di himmelsblå har inte alls fått den start som de velat ha. Förlusten mot lillebror Trelleborg blev droppen som fick bägaren att rinna över och Magnus Pehrsson fick lämna sin tränarpost med huvudet före. Sportchef Daniel Andersson har tagit över tillfälligt och har redan fått spelet att se bättre ut.

Det blev visserligen förlust med 3-2 mot Bajen i första matchen, men i förra veckans hemmamatch mot Häcken kom Daniel Anderssons första seger som huvudtränare. En stabil insats lade grunden till 2-0-vinsten, vilket också innebar första hållna nollan i allsvenskan denna säsongen. Malmö ligger i skrivande stund nia med 14 poäng efter elva spelade matcher.

Hämta oddsboosten hos Betfair här

 

Nykomlingen Dalkurd har inte haft det lätt i början av sin första allsvenska sejour. Efter top spelade matcher ligger laget på jumbopositionen i tabellen med blyga fyra poäng inspelade. Bara en seger har det blivit hittills och efter senaste 4-1-förlusten mot ett Elfsborg som underpresterat grovt hittills, har självförtroendet sjunkit i botten.

Åtta insläppta på de två senaste matcherna har det blivit och därmed har dalalaget släppt in flest mål av alla i serien. Inte många glädjeämnen för Dalkurd med andra ord, och det känns inte som om de kommer att ha mycket att hämta nere i söder mot ett pånyttfött Malmö FF.

Såhär gör du för att ta del av oddsboosten

  • Skapa ett spelkonto hos Betfair med kampanjkod ZFBMCK.
  • Placera ett spel på att Malmö FF vinner matchen.
  • 50 kronor är högsta kvalificerade satsningen som räknas till kampanjen.

Villkor och regler för oddsboosten

  • Denna oddsboost gäller endast för nya medlemmar hos Betfair.
  • Max insats som räknas till oddsboosten är 50 kronor.
  • Vinner ditt val får du din insats i kontanter, resten får du som gratisspel.
  • Gratisspelen ska placeras till lägsta odds 1.20.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.