Ronaldo

Champions League: Unikt erbjudande hos Betfair

Ikväll spelas den femte omgången i champions League-grupspelet och i grupp H hittar vi bland annat de regerande mästarna Real Madrid som möter Apoel Nicosia FC. Matchen kändes på förhand som en promenadseger för Los Blancos men de uteblivna poängen efter exempelvis 3-1 förlusten mot tottenham har gjort att det är ett pressat Real Madrig vi får se ikväll. Avspark GSP Stadium 20:45

Hämta erbjudandet här!

Tufft dubbelmöte

Madrid inledde Champions League med att hemma slå just Apoel med klara 3-0 och sedan Borussia Dortmund med 3-1. Därefter följde ett dubbelmöte mot Tottenham där man enbart lyckades ta en poäng av sex möjliga. Detta har gjort att man ikväll är tvungna att vinna för att säkra ett vidareavancemang. Cristiano Ronaldo har som vanligt öst in mål i Champions League och leder därför med sina sex mål skytteligan, vilket förvisso är mer regel än undantag.

Spännande kväll framför oss

Apoel FC har visat sig starka på slutet av gruppspelsmatcherna då man lyckats spela oavgjort i dubbelmötet mot Borussia dortmund. Även om Borussia dortmund knappt går att känna igen för tillfället, då man inte alls kommit upp i den standard man är vana vid att se dem. Dessa två poäng man knep mot spurs har gjort att Apoel ikväll har möjlighet att vara ta sig vidare till Europa Leagues slutspel om man lyckas plocka poäng samtidigt som Tottenham vinner över just Borussia dortmund.

Så med detta sagt kan vi lugnt påstå att Grupp H lever i allra högsta grad!

 

Men om vi ska tänka lite logiskt så bör det inte vara några störra problem för Real Madrid att åka hem till huvudstaden med tre poäng i bagaget, just får du som ny kund ett grymt erbjudande av betfair. Du får möjlighet att spela på Madrid-vinst till ett otroligt odds!

Betfair LOGO

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.