United

Säkrar Manchester United förstaplatsen?

Äntligen börjar det dra ihop sig för slutspel i Champions Leagues slutspel. I Grupp A har Manchester United möjlighet att säkra förstaplatsen vid vinst mot FC Basel. Schweizarna har däremot sett starka ut och vid seger ikväll kan man, förutsatt att Benfica lyckas sno poäng mot CSKA Moskva, i praktiken bli klara för slutspel i Champions League. Avspark 20:45 St. Jakob-Park.

Betfair LOGO

Flera positiva besked

I lördags var det comebackens afton då vi äntligen fick se en spelsugen Paul Pogba göra entré på Old Trafford efter ett långt skadeuppehåll. Pogba gjorde ett strålande jobb och blev förutom målskytt också utsedd till lagets bästa spelare, vilket är ett starkt besked för Manchesterlaget.
Även Rumelu Lukaku lyckades bryta sin måltorka då han i den 70:e minuten stängde matchen med sitt 4-1 mål. Sju minuter senare kom Manchesterlagets nästa positiva besked när självaste Zlatan Ibrahimovic gjorde comeback efter nästan sju månaders frånvaro. Svensken drabbades i slutet av april av en allvarligt knäskada och det såg länge ut som att svensken gjort sitt i den röda tröjan.

Tuff match väntar FC Basel

Tittar vi på Uniteds motståndarlag FC Basel så har man gjort ett bra gruppspel och parkerar inför kvällens match på en andraplats följt av CSKA Moskva som har samma poäng men med sämre målskillnad. Trots det så känns kvällens match väldigt tuff och ska man kunna störa de Engelska laget krävs en insats utöver det vanliga. Sist lagen möttes var i mitten av september och slutade med vinst för Manchester United med 3-0.
Med detta sagt tror vi att United ikväll säkra förstaplaceringen i Champions League grupp A, vilket gör att man skapar ett litet andrum och istället kan blicka framemot söndagens Manchester-derby som är hetare än på länge.
Just nu har Betfair ett hett erbjudande till alla sina nya kunder. Vill man betta på FC Basel – Manchester United så har man boostat oddset till hela 13 gånger pengarna!

Spela på matchen här!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.