Copa America – Tips och odds för matchen

I juni så kommer det finnas massor av spel som du kan lägga på den Latinamerikanska tuneringen Copa America. Detta är ett av världens största och uppmärksammade mästerskap, och lockar varje år en gigantisk tv-publik. För oss som har tänkt att tjäna lite pengar i samband med att dessa matcher spelas så kan det vara bra med bettingtips och en överblick över vilka odds som erbjuds på matcherna. Här på Bettingsidor.org kommer vi att ständigt ge dig speltips och odds för många av världens heta matcher. Vi visar dig även till de casinon som erbjuder bra odds för sina spelare där du kan dryga ut dina vinster lite ytterligare.

tips inför mästerskapet

Spela på Copa America hos Bet365

Som vi tidigare har nämnt så kommer flera matcher i Sydamerikanska tuneringen Copa America att spelas i juni. Vilka matcher som spelas och vilka odds som finns på respektive match kommer vi att presentera här nedan. Enligt oss så finns det egentligen bara ganska enkla matcher på helgens program, men visst finns det några möjliga skrällar som kan gå in. Nedan kommer ni att få ta del av vilka matcher och vilka odds som finns i den första omgången i juni.

Fredag den 12 juni

  • Chile – Ecuador 1. = 1.53, X. = 4.00, 2. = 6.00

Lördag den 13 juni

  • Mexiko – Bolivia 1. = 1.44, X. = 4.33, 2. = 7.00
  • Uruguay – Jamaica 1. = 1.25, X. = 6.00, 2. = 10.00
  • Argentina – Paraguay 1. = 1.35, X. = 4.80, 2. = 9.00

Söndag den 14 juni

  • Brasilien – Peru 1. = 1.20, X. = 4.20, 2. = 9.00
  • Colombia – Venezuela 1. = 1.40, X. = 4.00, 2. = 15.00

Fetmarkerade odds är det som vi kommer att tippa på.

Vårt tips

Det mest logiska vore att köra på en etta i alla matcher denna omgång. Dock så blir det ganska låga odds och känslan om att vinna större finns inte. Därför kommer vi nu att granska matcherna mer noga och se vart det kan inträffa en skräll någonstans. Vi ser då att Chile tar emot Ecuador som inte är underlägsna på något sätt. Med ett stort brinnande intresse för sporten i Ecuador så tror vi att laget kan med en gnutta tur och mycket vilja ta sig till ett lika resultat. Det ökar även oddsen väldigt mycket och vi kommer upp i ett total odds på 16.17 gånger insatsen. Vill man krydda till tipset ännu mer så tror vi att vi sätter att Ecuador faktiskt vinner. Då ökar oddset till hela 24.26 i odds.

Oddsen är uträknade av Bet365 som eventuellt även kommer ha en live stream från dessa matcher i Copa America. Vi ser framemot att kunna följa tuneringen här i Sverige. Problematiskt är bara att alla inte kan det. Matcherna spelas nämligen sent på natten på grund av tidsskillnaden.