Två afrikanska matcher ikväll

I Afrika så håller just nu landslagen att spela träningsmatcher inför sina stundande utmaningar i Afrikanska mästerskapen. På programmet ikväll så spelas matcherna emellan Nambia-Madagaskar och Botswana-Mozambique. Två matcher som på förhand är ganska svårtippade. Oddsen mellan lagen ligger tight och det finns egentligen inget självklart alternativ. Det är ingen av dessa matcher som spelas av något världslag alls. Utan detta några av de lag som är lite som Afrikas blåbär inom fotbollen. Det gör att matcherna är ännu mer oförutsägbara och svårare att tippa pengar på.

afrikanska-mästerskapen-cup-speltips-bet

Afrikas matcher ikväll (28 maj)

Matcherna idag presentera med odds från 10bet som är en bettingsida som är känd för att ha bra odds på fotboll, hockey, basket, tennis och massor av andra sporter. Även en stor variation av alternativ som du kan spela på matchen kommer att finnas tillgängliga. Här nedan har vi radat upp oddsen för dig som vill ha speltips på Afrikanska landslag.
Nambia-Madagaskar 1.=2.30 X.=2.85, 2.=3.30
Botswana-Mozambique 1.=3.30 X.=2.90 2.=2.25

De fetmarkerade oddsen som vi har satt ut är på det sättet som vi själva kommer att tippa våra matcher på.

Anledningen till varför vi valde att spela på Botswana trots att de har oddsen emot sig är främst att få upp oddsen. Sen finns det en statisk som faktiskt talar om att Afrikanska landslag har svårare att vinna på bortaplan i jämfört med t.ex. Europa. Botswana har även ett starkt lag som vi tror kan hålla undan favoriten Mozambique.

Speltips på Afrikanska landslag

Vi kommer i framtiden skriva mer om Afrikanska landslag och ge dig speltips på hur du kan betta under bland annat de stundande Afrikanska mästerskapet som är en uppmärksammad fotbollsturnering världen över. Vi här på hemsidan tycker att mästerskapet är kul att följa då de enligt tradition är väldigt oförutsägbara matcher där man inte vet speciellt mycket om lagen på förhand.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.