Carabao

Dags för Carabao Cup

Dags för Carabao Cup, före detta ligacupen, och det finns en del roliga matcher att njuta av för den neutrale åskådaren. Mourinhos United åker till Wales för möte med Swansea och suktar efter revansch efter fiaskot senast mot Huddersfield. Ur svenska ögon är det intressant att se om Lindelöf får en ny chans efter hans katastrofala insats i förra matchen.

Swansea – Manchester United

Intressant match på förhand när United borde vara taggade på hämnd efter förra fiaskomatchen men förvänta er inte någon säker seger för de rödklädda. Mourinho var vansinnig efter förra matchen på grund av deras spel och Ander Herreras kommentarer efter matchen. Spelarna borde vara livrädda för misstag och bör undvika det i alla högsta grad.  United vann dessutom turneringen i fjol och Mourinho brukar prioritera cuperna i den mån det går – vilket bland annat ledde till 3 cuptitlar förra säsongen.

Tips: Seger med uddamålet för United

Tottenham – West Ham

Londonderby och rivalitet men visst är Tottenham snäppet vassare? Laget gjorde en imponerande insats mot Liverpool senast och självförtroendet lär vara på topp. Frågan är vilket lag Pochettino ställer upp med? Harry Kane lär vilas med tanke att han varit småskadad och dessutom väntar Manchester United borta l i nästa omgång i Premier League. Detta öppnar för Llorente och även Dele Alli förväntas vara tillbaka. Hur ställer Slaven Bilic upp sina mannar? Om han inte startar med bästa elvan kan det bli pinsamt för Hammers.

Hämta Bonus

Tips: Seger för Spurs med minst två mål

Arsenal – Norwich

Wenger kommer starta med en stark elva kryddat med ungdomlig entusiast. Truppen bör vara tillräckligt bred för att Gunners ska kunna besegra Norwich och ändå slåss på andra fronter. Oliver Giroud och Theo Walcott lär få spela.

Tips: Arsenal vinner med minst två mål

Spela på Carabao Cup hos Bet365

Vill du oddsa på Carabao Cup eller någon annan fotboll kan du göra det hos Bet365. Världens största spelbolag erbjuder ett väldigt bra utbud av odds och marknader.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.