jeremejeff scandibet

Stormöte på Swedbank Stadion ikväll

Mesta mästarna har precis tagit sitt 20e guld i historien och nått en milstolpe ingen svensk klubb tidigare varit i närheten av. Med mer pengar än alla seriens klubbar tillsammans och en överlägsen trupp är det frågan om någon annan svensk klubb än MFF kommer vinna allsvenskan de nästkommande fem åren?

Guldet säkrades redan i förra gången mot Norrköping borta. Detta trots att tre omgångar återstår av serien. I kvällens möte kommer AIK på besök till Swedbank Stadion. AIK har en bra formkurva med 3 raka segrar och ingen förlust på de nio senaste matcherna. Trots bra resultat under hösten är man fortfarande 10 poäng bakom inför kvällens möte.

16 år sedan senaste vinsten

AIK har minst sagt haft det tufft borta mot MFF och senaste segern kom i Svenska Cupen den 10 maj 2001. Sisådär 16 år sedan bara. Ikväll har gnaget möjlighet att bryta trenden. Detta då MFF redan säkrat guldet och därför inte har särskilt mycket att spela för. Magnus Pehrsson har dock lovat starkaste lag då han inte vill rotera allt för mycket. Detta då laget inte kunnat träna ordentligt i veckan på grund av den skånska höstkylan.

Hämta Bonus

Kvällens stormöte känns trots allt ganska hett och det är alltid bra tryck på läktarna när lagen möts. Förvänta er kamp mellan allsvenskans två formstarkaste lag. AIK har dessutom revansch att utkräva sedan förra matchen då en viss Carvalho avgjorde en jämn tillställning med 1-0 på tilläggstid. Samme Carvalho är inte tillgänglig för MFF sedan lång tid tillbaka på grund av en skadad hälsena. Även Behrang Safari och Rasmus Bengtsson missar matchen på grund av avstängning och skada.

Betta på allsvensk fotboll hos Scandibet

Om du vill spela på kvällens match eller annan allsvensk fotboll borde du absolut prova det hos Scandibet. Som spelbolaget antyder finns det massor av skandinavisk sport att njuta av. Du har dessutom möjlighet att ta del av en skön välkomstbonus när du blir ny medlem. Prova idag för en spelupplevelse utöver det vanliga.

Scandibet