Dags för kvartsfinaler i Champions League

Nu är det äntligen dags för kvartsfinaler i Champions League, och vilka möten vi får! I Turin ställs Juventus mot Barcelona i en stekhet match, och i Dortmund ska hemmalaget gå upp mot franska ligaettan Monaco. 

Juventus – Barcelona

Det är lite synd att de här två giganterna möts redan i en kvartsfinal, för det hade lika gärna kunnat vara en final. Hemmalaget Juventus går i vanlig ordning som tåget i ligan, och leder tämligen överlägset. Man har till och med haft lyxen att vila några nyckelspelare i de senaste matcherna. I kvällens match kan de ställa upp med bästa tänkbara uppställning. Det är bara Pjaca som missar matchen, i övrigt är det inga skador eller avstängningar.

Barcelona går in i matchen med en annan känsla, de ligger nu tre poäng efter Real Madrid och har dessutom en match mer spelad. Förlusten mot Malaga i senaste matchen kom överraskande, och kan komma att bli kostsam. Skadeläget ser inte bra ut, nu saknas Rafinha, Arda Turan och Aleix Vidal som är skadade. Därtill missar Sergio Busquets matchen på grund av avstängning.

En intressant match i matchen blir Suarez-Chiellini, som nu för första gången efter den uppmärksammade bitincidenten i VM 2014 ställs mot varandra…

Dortmund – Monaco

Det är ett sargat Dortmund som springer in på Westfalenstadion mot Monaco ikväll. Laget saknar en drös nyckelspelare som Gonzalo Castro, Andre Schürrle, Erik Durm, Mario Götze och eventuellt Julian Weigl. De parkerar nu på en fjärde plats i ligan, långt efter serieledande FC Bayern. Visst, att det skulle ta ligan var det kanske ingen som trodde, men att de skulle ligga såhär långt efter, det är en klar missräkning. De har inte alls fått spelet att stämma och tränare Tuchel är kraftigt ifrågasatt.

Monaco har en mycket stark säsong och leder för närvarande Ligue 1. Det är ett mycket offensivt lag som har en hel del talangfulla spelare, bland annat Mbappé som har öst in mål. Han får Dortmund se upp med!

Spela på matcherna hos 888sport och ta del av ett fantastiskt erbjudande. Som ny medlem får du boostade odds på Champions League!

Capture

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.