Sverige USA dam vm Frankrike 2019

Dam VM Frankrike – Sverige – USA avslutningsmatch grupp F

Gruppspelsavslutning och VM-betting Sverige – USA 20/6

Då var det dags för den avslutande matchen i Sveriges VM-gruppspel. USA, rankat som världens för tillfället bästa lag, har lattjat sig förbi Thailand och Chile medan Sverige sakta men säkert brutit ner samma motståndare. De båda lagen har båda starkt försvarsspel, är farliga på fasta situationer och kryddar med en hel del individuell skicklighet. USA är ute efter revansch efter OS-förlusten mot Sverige och kommer att komma 100% taggade till matchen. Trots att de båda lagen redan är vidare i turneringen är det dags att kora en vinnare i gruppen, något amerikanskorna kommer vara extra sugna på att göra.

Bettingtips med högst odds Sverige – USA

Analyserar bettingtipsen Sverige – USA dam vm fotboll 2019

Sverige –  USA blir den sista matchen i grupp F i Dam VM från Frankrike, efter detta väntar slutspelen! Sverige och USA har båda haft rätt enkel väg till denna match. En match som kan ha en avgörande roll om vem man får möte i kvarstfinalen är den senaste mot Thailand. Här riskerar nämligen det lag som hamnar på plats 2 i grupp F får möta en av favoriterna, nämligen Tyskland.Utöver den moroten så har USA en revansch från OS att utkräva samtidigt som laget ska statuera sin position som favoriter i mästerskapet. Något som inte riktigt gått att bevisa mot Chile och Thailand i årets dam fotbolls vm.

Mot Chile dominerade USA matchen som de vann med 3-0. Här kunde man läsa statistik som är smått otroliga, exempel så hade USA 67 % bollinnehav, de vann skotten med 13-0 och hörnorna 15-1! Något som USA visade sig vara bra på är de fasta situationer och här får Svenska damlandslaget vara vakna. Bäst i Chile var deras målvakt Edler som också vann pris som matchens bästa spelare.

USA vilade storstjärnan Alex Morgan, men saknade absolut inte kvalité i laget, du hittar spelare som Press, Ertz och Lloyd som skötte sig riktigt bra i matchen mot Chile. En sak som dock inte det Amerikanska damlandslaget i fotboll inte har blivit testade på i Dam VM i Frankrike 2019 är defensiven. Låt se om våra Svenska tjej kan sätta en del press mot mål och testa USA defensiv.

Kan Sverige blomma ut mot USA?

Sveriges match mot Thailand visade att Sverige har en del kvar innan man lyckas med samma reslutat som USA.  Mot Thailand vann man förvisso med 5-1, detta är stor skillnad mot USAs kross (13-0). Bollinnehav hade Sverige 64% och vann skotten med 34-5 och hörnorna vann man med 6-0.  Dock så lyckades man även släppa in ett mål mot Dam VMs lilla slagpåse änså länge. Låt oss hopppas Svenska damlandslaget lyckas blomstra ut i både defensiven och offensiven mot USA. Men vi tror ändå att USA kommer stå som vinnare i grupp F, detta spelas till oddset 1.35 hos 888Sport. Vi lägger detta bet med tanke på hur USA har dominerat i årets Dam VM.

Kan bli en målrik match Sverige  – USA – gruppfinal 2019

Sverige och USA har sett stabila ut med form och mängder av mål. Dock så måste vi säga att USA sticker ut med sina 11 matcher i rad utan förlust och hela 8 raka vinster! Det är riktigt mäktigt! Samtidigt har Sverige inte haft någon naturlig målgörare i genrep eller i det inledande gruppspelsmatcherna. Det svenska landslagen har spridda målskyttar vilket kan vara deras största svaghet. USA har Morgan och Lloyd som ser stekheta ut med 5 respektive 3 mål. Sveriges mesta målgörare är Asllani med två gjorda mål. Med den höga kvalitén lagen har kommer båda vara rejält sugna på att vinna och ett frejdigt spel kommer att bjuda på över 2,5 mål. Det spelas till 1,72 på bet365.

Har Sverige chans att ta 1a platsen i grupp F?

Sverige måste vinna matchen för att sluta etta i gruppen. De svenska spelarna påpekade dock själva efter att de måste höja sig rejält, och kommer troligtvis inte kunna sätta emot när USA gasar på. Amerikanskorna har bara ett läge och det är full fart framåt samtidigt som de jagar revansch från OS-förlusten. Svenskorna måste vara extremt noggranna nu när de möter världens bästa lag och det kommer att bli en tuff kamp mot en av de bästa lagen i turneringen. Det kommer att bli tuffare spel än de föregående matcherna och vi spelar på över 3,5 kort till oddset 4,60 på Unibet. Förhoppningsvis kan det bli en ny klassisk sammandrabbning och spelarna har nu haft två matcher på sig att visa framfötterna. Det blir intressant att se hur lagen ställer upp och vi ser fram emot en rafflande föreställning där spelarna kommer att smälla på ordentligt. Tyvärr blir USA för jobbiga för Sverige. Den här gången!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.