888 oddsboost Spanien - Sverige kval inför EM 2020

Oddsboost inför Spanien – Sverige | EM-kval11/6-19

Har du tidigare inte haft ett konto hos 888sport finns det möjlighet att ta emot boostade odds på Sveriges tuffa bortamöte mot Spanien i EM-kvalet.

Tror du att Sverige kan skrälla får du 100,0 i odds på svensk seger (tidigare 14.0) medan vinst för Spanien ger 6,0 i odds (tidigare 1,23). Skapa ett konto hos 888sport idag och höj dina odds rejält på den spännande EM-kvalmatchen.

Använd koden 888BO vid din första insättning

888 oddsboost Spanien - Sverige kval inför EM 2020

Sverige måste hålla tätt

Gruppfinal väntar i grupp F när Sverige åker till Madrid för möte mot Spanien. Detta är utan tvekan den svåraste utmaningen för det svenska landslaget i detta EM-kval. Motståndaren har gått rent i sina tre första matcher och som vanligt har man ett landslag fyllt med världsstjärnor. Med tre segrar och 10-2 i målskillnad på de tre inledande matcherna i EM-kvalet har laget fått den start de velat.

För Sverige gäller det att göra en perfekt defensiv insats om det ska bli några poäng. Svenskarna bör hitta inspiration i att Spanien haft det tufft mot bra motstånd. I Nations League inledde laget visserligen med två segrar mot Kroatien och England. Men i de två avslutande matcherna åkte spanjorerna på dubbla förluster och missade därmed semifinalsplatsen. I VM förra sommaren blev det heller ingen direkt succé med uttåg redan i åttondelsfinalen mot värdnationen Ryssland.

Får vi se en mer defensivt balanserad svensk startelva?

Mot Malta valde Janne Andersson att spela med Albin Ekdahl och Kristoffer Olsson på det centrala mittfältet. Den förstnämnda blev utbytt i den 77:e minuten, säkerligen för att inte riskera något inför mötet mot Spanien. Som tillfällig lagkapten när  “Granen” borta lär Ekdahl starta i tisdagens möte. Bredvid honom känns det hugget som stucket mellan Kristoffer Olsson och Sebastian Larsson. Kanske väljer Janne att ge Larsson förtroendet för en mer defensiv balans.

I övrigt lär det bli samma elva som i fredags där Quaison och Berg fortsätter i anfallet trots att Alexander Isak varit het under våren och nätade i sitt inhopp mot Malta. På kanterna får formstarka duon Emil Forsberg och Victor Claesson återigen förtroende.

Robin Olsen vaktar buren och det skulle förvåna om inte backlinjen är intakt. Det innebär att den forna MFF-duon Pontus Jansson och Filip Helander bildar mittlås medan Mikael Lustig och Ludvig Augustinsson får fortsatt förtroende som ytterbackar. Ordinarie mittbacksduo Andreas Granqvist och Victor Lindelöf är sedan tidigare borta på grund av skador.

Skapa ett konto hos 888 sport och ta emot din oddsboost

  1. Skapa ett konto genom att gå in på denna länk via bettingsidor.org
  2. Vid första insättning, ange koden 888BO
  3. Placera max 50 kronor på att Spanien eller Sverige vinner matchen

Kort sammanfattning av regler och villkor för 888 sports boostade odds

  • Alla som inte har ett konto hos 888 kan delta
  • Minsta insättning är 100 kronor, bonuskoden 888BO måste användas
  • Endast spel med riktiga pengar räknas till kampanjen – ej bonuspengar
  • Maximal insats som räknas till kampanjen är 50 kronor
  • Endast singelbet är tillåtet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.