Det är dags för Champions League kval

Real Madrid är regerande Champions League mästare och kommande säsong jagar laget det ingen klarat, nämligen att försvara titeln. Men de är inte ensamma om att jaga den åtråvärda titeln utan får sällskap av 31 av Europas bästa klubblag. En hel del Champions League klara lag väntar på lottningen till gruppspelet den 25:e augusti i Monaco, nu återstår det att se vilka andra lag som ansluter till årets Champions League kampanj.

Ikväll spelar 18 lag det första mötet i tredje kvalomgången till Champions League 2016/2017 och vi finner en hel del intressanta matcher på spelschemat.

Marknadens bästa odds hos Unibet!

På kvällens spelschema finner vi bland andra holländska ligatvåan från förra året, Ajax som endast missat en säsong av Champions League sedan det nya spelformatet. Kan klubben inkassera sitt 20:e deltagande eller kommer grekiska PAOK bli ett för svårt hinder? Hur det går i den och de övriga matcherna får vi se, men redan nu börjar vi spana in möjliga spel hos Unibet.

Dinamo Zagreb – Dinamo Tbilisi                  (1) 1.30 (X) 5.25 (2) 10.00

Ajax – PAOK                                                        (1) 1.65 (X) 3.75 (2) 5.00

Shakhtar Donetsk – Young Boys                   (1) 1.40 (X) 4.40 (2) 7.80

Unibets sportsbook erbjuder ett fint utbud av spel och till marknadens bästa odds. Ikväll finner vi en rad intressanta odds när det är Champions League dags. Övriga kvällens matcher och fler spelalternativ finner du hos Unibet!

Hitta oddsen på kvällens Champions League-kval hos Unibet

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna, uppdateringarna och fantastiska erbjudanden från ditt favoritcasino.